به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،در این مرکز حمایتهای مالی از نمونهسازی اولیه طرح، خدمات ثبت اختراع، مالکیت فکری و حقوقی، خدمات آموزشی، مشاورهای مرتبط با مدیریت کسبوکار و کمک به اخذ تسهیلات لازم برای تجاریسازی محصولات تولیدی خدماتی به واحدهای فناور مستقر ارائه خواهد شد.
مرکز رشد مشترک پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی و دانشگاه آزاد تبریز در ساختمانی به مساحت دو هزار و ۳۰۰ مترمربع و زیربنای دو هزار مترمربع در ۵ طبقه راهاندازی شده است.
علیرضا منادی رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در آیین افتتاح این مرکز رشد با اشاره به فعالیت بیش از ۶ هزار شرکت دانشبنیان در کشور گفت: شرکتهای دانشبنیان در سال گذشته با اشتغالزایی ۴۰۰ هزارنفری، توانستهاند از محل فروش محصولات دانشبنیان ۲۰ هزار میلیارد ریال درآمد کسب کنند.
اوبابیان اینکه با ابلاغ قانون طرح جهش تولید دانشبنیان حمایتهای مادی و معنوی از شرکتهای فناور و دانشبنیان به میزان بسیار زیادی افزایش خواهد یافت اظهار کرد: با اجرای این قانون، درآمد حاصل از تعرفه ۵ درصدی واردات ماشینآلات به شرکتهای دانشبنیان و فناور اختصاص خواهد یافت.
او با تأکید بر ضرورت بهرهمندی صنایع از فناوری در تولید محصولات خود، افزایش بهرهوری را مقولهای مهم عنوان کرد که واحدهای مختلف صنعتی باید بهعنوان توجه بیشتری بکنند.
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: با استقرار مراکز فناوری و دانشبنیان در واحدهای دانشگاهی، این واحدها در مرحله توسعه قرار گرفتهاند.
انتهای پیام/