باغداران از برداشت زود هنگام و قبل از رسیدن کامل کیوی خودداری کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با بیان این خبر با بیان اینکه بهترین زمان برداشت کیوی آبان ماه است، گفت: باغداران از برداشت زود هنگام کیوی به دلیل پایین بودن قند، ترش مزه بودن و عدم عطر و طعم واقعی در رقابت با بازار پسندی خودداری کنند.

او افزود: کیوی در مقایسه با سایر درختان نیمه گرمسیری با آفات و بیماری‌های کمتری مواجه بوده و خسارت زیادی از این نظر متحمل نمی‌شود و مقاومت آن به سرما بیش از مرکبات است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان افزود: ۳۵۰ هکتار  از باغ های  کیوی این شهرستان بارور است؛ که پیش بینی می‌شود بیش از ۸ هزارو ۸۰۰ تن کیوی برداشت شود.

اسلامی گفت: کیوی به دلیل خاصیت کاهش بر سطح تری گلیسرید از غلظت خون می‌کاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سکته‌ها و سرطان‌ها جلوگیری می‌کند. کیوی سرشار از ویتامین C، A، E، کلسیم، آهن و فولیک اسید است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود: بهترین نوع کیوی برای صادرات رقم هایوارد است که به کشور‌های آسیای میانه، حوزه خلیج فارس و روسیه صادر می‌شود.
انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.