به طور کلی هیجانات انسان را از واقعیت دور می‌کنند و سبب خستگی او می‌شوند؛ این عمل در بروز هیجانات و افکار منفی بیشتر است و باید یا آن مقابله کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، وقتی هیجان در وجود انسان به وجود می‌آید، سبب مصرف انرژی بیشتر می‌شود همانطور که کار فیزیکی یا فکری نیز او را خسته می‌کنند.

چنانچه هیجان از کنترل انسان خارج شده و بر عقل غالب شود، انسان از حالت طبیعی برای بروز رفتار مناسب و درست ناتوان می‌شود.

خستگی روانی به معنای بیزاری از از زندگی، بی حوصلگی و بی هدفی در پی تجربه هیجانات بسیار به وجود می‌آیند ک به بی معنایی در زندگی ختم می‌شوند.
افراد پرخاشگر و عصبی یا همان کسانی که به اصطلاح زود از کوره در می‌روند، ناسازگارترین رفتار آدمی را دارند، چون از دلخوری ساده شروع شده و به فاجعه ختم می‌شود.

ما در مقابل دیگران دو نوع رفتار داریم، رفتاری که از نوع واکنش است و رفتار دیگر پاسخ است که تفاوت‌هایی باهم دارند.
رفتار واکنشی پیرو افکار منفی غالب و هیجانات است، در هنگام بروز آن فرد به رفتاری که طرف مقابل از خود نشان می‌دهد فکر نمی‌کند.
اما پاسخ، همراه با تفکر و توجه است و آگاهی فرد را در پی دارد.

به افکار و هیجانات منفی نباید بها داد چرا که انسان را از رفتار بالغانه و و عاقلانه دور می‌کنند. اگر افکار منفی تبدیل به عادت در زندگی انسان شوند، در ناخودآگاه فرد قرار می‌گیرد و هر فکر منفی که به سوی ما بیاید، بدون هیچ تغییری پذیرفته شده و تبدیل به پذیرش عادت منفی می‌شود.

افکار و هیجان منفی نباید وارد سبک زندگی شود!

اگر افکار منفی ما برسی نشوند سبک زندگی منفی را برای فرد ادامه دار می‌کنند. زمانی که انسان مورد هجمه هیجانات شدید مخصوصا نوع منفی آن قرار بگیرد، فرسودگی روانی ایجاد می‌کند.

در اولین گام برای مقابله با افکار و هیجانات منفی، خوب است از افرادی با نگرش منفی به دور باشیم، امید را بیشتر از هر زمان دیگر در خود زنده نگه داشته و با اعتماد به نفس به راهی که انتخاب کرده ایم ایمان داشته باشیم.

ریشه افکار و هیجان منفی در پس ذهن انسان و ورودی‌های آن است پس بهتر است درِب ذهن را به روی هر آنچه که منفیست بست و حال خود و انرژی مثبت را در خود تقویت کرد.


بیشتر بخوانید

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۲ ۱۸ آبان ۱۴۰۰
فکر نمی‌کنم بشه با این اوضاع افکار منفی را راه ندهیم... خودشون میان تو مخ آدم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۷ ۱۷ آبان ۱۴۰۰
اقتصاد. پر
سياست. پر
افكار منفي نه پر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۶ ۱۷ آبان ۱۴۰۰
جوك ٢٠٢١

اين حرف ها تو ايران جواب نمي ده
Iran (Islamic Republic of)
بنده خدا
۱۶:۰۳ ۱۷ آبان ۱۴۰۰
سلام به همه عزیزان اگر آدم به خدا باور داشته باشه و توکل کنه و امید و همت داشته باشه میشه مگر نشنیده اید از تو حرکت از خدا برکت، در ضمن همه جای دنیا مشکلات هست نه فقط ایران، پس واقع بین باشیم و نقاط مثبت و منفی را ببینیم، قابل توجه همه کسانی که به امید اعتقادی ندارند و مایوس هستند و همت و تلاش نمیکنند و منتظر این هستند تا پول از آسمان براشون بباره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۰ ۱۷ آبان ۱۴۰۰
البته این تکته درست است ، اما واقعا بیشتر رفتار و اعمال بر میگرده به فرهنگ و منش و تربیت فرد.
چه بسا استاد دانشگاه باشی ولی درک صحیح از رفتار و اعمال خود نداشته باشی.
بعضی افراد هم مثل کسانی هستند که خودشان را به خواب زده اند.
در کل باید از افراد خودخواه با افکار منفعت طلبی دوری کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۷ ۱۷ آبان ۱۴۰۰
تو این مملکت با این اوضاع اسف بار اقتصادی و نابرابری های اجتماعی و ظلم های بیشمار طبقاتی خیلی خیلی سخته که افکار منفی رو به ذهنت راه ندی.
Canada
ناشناس
۱۱:۰۹ ۱۷ آبان ۱۴۰۰
این تیتر خبر شما مثل این میمونه که ما تو یک مخزن پر از گاز مثل دی اکسید کربن باشیم بعد بهم نفس بکشیم بده بگم اجازه ورود گاز دی اکسید کربن را به ریه های خود ندیم تتوی کشوری که کلا همه چیز منفی شده چطور میشه کاری کرد که دید مثبت به ذهنتون برسه یا مثلا جلوی امواج منفی بگیریم شما نگاه کنید کجای این کشور دارم میگم کجای این کشور درست هستش عملکرد درسته که نقطه امیدوارکننده وجود دارد که ما بخواهیم از آن به عنوان یک نکته مثبت استفاده کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۴۵ ۱۷ آبان ۱۴۰۰
خوش بینی و امیدواری به آینده موتور محرکه انسانه
آخرین اخبار