معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت:سالانه ۴ هزار و ۴۰۰ تن قارچ خوراکی در واحد های پرورش قارچ استان تولید می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،محمدصالح احمدی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت:در سال گذشته برای یک واحد پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت ۳۳۵ تن در سال مجوز فعالیت صادر شد.

احمدی اظهار داشت:هم اکنون ۱۳ واحد پرورش قارچ خوراکی فعال در استان وجود دارد که به تولید قارچ دکمه‌ای مشغول اند و سالانه  در  مجموع ۴ هزار و ۴۰۰ تن قارچ تولید می کنند.

او با بیان اینکه شهرستان های سنندج، سروآباد، سقز، قروه و بانه در استان در زمینه تولید قارچ پیشرو هستند، گفت:بزرگترین واحد قارچ خوراکی در استان مربوط به اورامان سبز شهرستان سروآباد با ظرفیت هزار و ۲۰۰ تن در سال می‌باشد.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار