به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،حسینقلی قوانلو رئیس سازمان صمت مازندران با بیان اینکه ۴۶.۵ درصد تولید ناخالص داخلی صنعت استان مربوط به صنایع غذایی است، گفت: شرایط کرونایی چندان لطمهای به بازار صنایع غذایی وارد نکرد.
او افزود: ارزش افزوده صنایع غذایی، دارویی و نوشیدنی بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان بوده و صنعت غذایی دارای بهره وری پایین بوده و باید نسبت در این صنعت افزایش یابد.
قوانلو با اشاره به اینکه صنعت غذایی دارای ظرفیتهای بالایی است، گفت: تولید ارزش افزوده صنایع غذایی ۲۴ درصد بوده که نسبت به دیگر صنایع پایین است در حالی که ۵۰ درصد اشتغال استان به صنعت غذایی اختصاص دارد.
قوانلو با تاکید بر اینکه باید نیازمندیهای این بخش برطرف شود، افزود: با وجود تحریم، در سال قبل، رشد اقتصادی ۶.۵ درصدی محقق شد و خوشبختانه در شرایط کرونا چندان لطمهای به بازار صنایع غذایی وارد نشده است.
او با اشاره به اینکه افزایش قیمتها سبب شده تا بازار صنایع غذایی با کاهش فروش مواجه شود، راه برون رفت را توسعه صادرات در کشورهای هدف عنوان کرد.
انتهای پیام/س