به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت خارجه آمریکا پس از اعلام عدم حضور در نشست این هفته کشورهای جهان در مورد افغانستان که قرار است به میزبانی روسیه برگزار شود، اعلام کرد برای مذاکرات آتی درباره این موضوع آماده است.
به گفته منابع خبری، قرار است در این نشست نمایندگانی از گروه طالبان، چین و پاکستان حضور داشته باشند. این نشست بین المللی در مسکو و با نظارت مستقیم ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور برگزار خواهد شد.
ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره این موضوع گفت: این هفته نمیتوانیم در نشست مسکو شرکت کنیم. اما برای حضور در نشست بعدی با موضوع افغانستان آمادگی داریم. از لحاظ استراتژیک حضور در این نشست در این هفته برای واشنگتن امکان پذیر نیست.
ند پرایس در پاسخ به این سوال که آیا آمریکا از روند مذاکرات درباره افغانستان حمایت میکند، گفت: ما از این روند حمایت میکنیم.
مسکو در ماه مارس میزبان نشستی با موضوع افغانستان بود که در آن طرفهای حاضر از جمله روسیه، آمریکا، چین و پاکستان با صدور بیانیهای مشترک خواستار پایان درگیریهای داخلی در افغانستان و رسیدن به توافق صلح شدند.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین درباره فروش جنگنده اف – ۱۶ به آنکارا تاکید کرد: ما با قطعیت میگویم که آمریکا هیچ گونه پیشنهاد مشارکت مالی برای خرید اف – ۱۶ از سوی ترکیه را تایید نمیکند.
پرایس گفت: وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) درگیر حل اختلافات درباره خرید جنگنده راهبردی اف – ۳۵ با ترکیه است، ولی من فعلاً قصد ندارم درباره آن پیش داوری کنم.
در اوایل ماه جاری میلادی منابع خبری گزارش کردند ترکیه از آمریکا درخواست خرید ۴۰ فروند جنگنده اف -۱۶ ساخت کمپانی لاکهید مارتین و نیز نوسازی تجهیزات ۸۰ فروند جنگندههای خود را کرده است.
پیش از این، آنکارا بیش از ۱۰۰ فروند جنگنده اف – ۳۵ را از کمپانی لاکهید مارتین پیش خرید کرده بود، اما مقامات آمریکا در سال ۲۰۱۹ پس از خرید سامانههای دفاع موشکی اس – ۴۰۰ روسیه، این قرارداد ترکیه را به حال تعلیق درآوردند.
انتهای پیام/
هم پیمانند ولی مردمش شبها تو قبرستانها میخوابند ،، افغانستان. بیست سال با آمریکا هم پیمان بود پیمان همکاری سیاسی امضا کردن. ،، روزی نیست که. مردم افغانستان به خاک و خون کشیده. نشن. ،،. کره رو با کشورهای مسلمان. مقایسه نکن. ،، بعدشم خود کره ای ها. عقل دارن. یه زمانی تمام واردات خودرو را. ممنوع کردن. تا به. خودکفایی و صادرات بهترین خودرو برسن
رفتار آمریکا با کشورهای مسلمون بسیار. فرق داره. تازه کره جنوبی اصلا استقلال سیاسی نداره. برای. دادن پولهای بلوکه شده ما ا باید از اربابش آمریکا اجازه بگیره
دولت هاچقدرخام بایدباشندکه از چنین موجودی ،انتظار وفا داشته باشند!!!!
باید مستقل بود ولی رابطه با دنیا خوبه..اگه اینجور باشه برو در مورد چین که کشورهایی که خواستن ایجاد کمربندی یا همون جاده ابریشم باهاش قرارداد ببندن چی سرشون اومده..این حرفتو منم قبول دارم تا فایده ای نباشه کسی واسه ادم کاری نمیکنه.ولی میتونه فایده دوطرفه باشه
۱.امکان حذف فرمان از پهپاد و موشک با سلاح موج انداز و جنگال و ... وجود داره و در نهایت باد فنا ولی در جنگنده خلبان هست که اگر قطع پشتیبانی شد کار خودشو انجام بده
۲.ساخت پهپاد پرهزینه تر و ریسکس است خودشم نوع خوبش
۳.در مقایسه قدرت زمینی و هوایی و دریایی برتری با هوایی است به طوری که دریایی با هوایی را بچه بازی می دانند ولی بهترین برد هوایی طبق گفته ی خود نظامی های دنیا جنگنده است
۴.برای مثال اف ۱۴ نوع دی که در آمریکا بود و دیگر به علت تجارت اسلحه بازنشسته شده از نوع رهگیر برتری هوایی بود که یک تنه چند تا پهپاد که بازم مسخره هستو میتونه نابود کنه