سازمان سنجش در اطلاعیه‌ای نحوه ارائه درخواست رسیدگی به انتخاب رشته اشتباه در آزمون کارشناسی ارشد را اعلام کرد.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سازمان سنجش در اطلاعیه‌ای درباره درخواست برخی از داوطلبان کارشناسی ارشد مبنی بر معرفی به اولویت انتخابی بعدی که در آن نمره دارند، اعلام کرد؛ با توجه به اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰، معمولا برخی از پذیرفته شدگان بعد از اعلام نتایج نهایی با ارسال درخواست به این سازمان مدعی اشتباه در انتخاب رشته خود شده و متقاضی معرفی به اولویت انتخابی بعدی که در آن نمره دارند، می‌شوند؛ بنابراین به اطلاع این دسته از پذیرفته شدگان می‌رساند صرفا، موارد و مصادیق اشتباه انتخاب رشته که در دسته بندی زیر اعلام می‌شود، توسط این سازمان قابل بررسی و اقدام خواهد بود؛ لذا متقاضیان فقط درصورت داشتن یکی از شرایط زیر می‌توانند تقاضای خود را به این سازمان مبنی بر بررسی در اولویت‌های بعدی که دارای نمره علمی می‌باشند، حداکثر تا تاریخ ۱۱/۸/۱۴۰۰ در درگاه اطلاع رسانی این سازمان، ارائه کنند و از ارائه درخواست‌های خارج از موارد زیر اکیدا خوداری کنند.

موارد و مصداق‌های اشتباه در انتخاب رشته:

۱- عدم تناسب بین کدرشته قبولی با سایر رشته‌های انتخابی از نظر عنوان گرایش تحصیلی یا کدضریب مجموعه امتحانی (مثلاًپ رشته‌های انتخابی متقاضی اکثریت از کدضریب ۱ هستند، ولی در بین آن‌ها اشتباها یک رشته از سایر کدضریب‌ها درج شده باشد).

۲- عدم تناسب بین کدرشته قبولی با سایر رشته‌های انتخابی از نظر دوره تحصیلی (مثلا رشته‌های انتخابی متقاضی اکثریت روزانه هستند، ولی در بین آن‌ها اشتباها یک رشته از دوره‌های شهریه‌پرداز اعم از دوره نوبت دوم «شبانه»، غیرانتفاعی، پیام‌نور درج شده باشد).

۳- عدم تناسب بین کدرشته قبولی با سایر رشته‌های انتخابی از نظر شهرستان محل قبولی متقاضیان نسبت به محل اقامت آن‌ها (به طور مثال فردی که محل اقامت او در شهر تبریز است، اکثریت رشته‌های انتخابی او در دانشگاه‌های واقع در استان آذربایجان شرقی و استان‌های همجوار است، ولی اشتباها یک رشته از دانشگاه بیرجند در بین رشته‌های انتخابی درج کرده و در همین رشته اشتباه هم قبول شده باشد).

۴- نداشتن شرایط جهت تحصیل برای پذیرفته شده در رشته قبولی با تایید موسسه محل قبولی (دانشگاه محل قبولی در بررسی وضعیت فرد پذیرفته شده، با ارائه استدلال اعلام کند که ایشان شرایط تحصیل در رشته قبولی را ندارد).

روش ارائه درخواست:

در صورتی که وضعیت شما در قالب موارد فوق می‌باشد لازم است ابتدا وارد قسمت «سامانه پاسخگویی اینترنتی» مندرج در درگاه اطلاع رسانی این سازمان به آدرس https://request.sanjesh.org شوید. اگر عضو سامانه پاسخگویی نیستید ابتدا با تکمیل اطلاعات خواسته شده عضو این سامانه شوید و با ورود به این سامانه و انتخاب عنوان آزمون کارشناسی ارشد و سال ۱۴۰۰ وارد قسمت «اشتباه در انتخاب رشته و اولویت بعدی» شده و درخواست خود را به صورت خلاصه با ذکر دلایل، ردیف کدرشته محل و عنوان کدرشته محل طبق مندرجات کارنامه نتایج نهایی (درصورتی که در آن کدرشته محل دارای نمره باشید) ثبت کنید.

زمان اعلام نتیجه بررسی درخواست:

نتیجه بررسی درخواست تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۳۰ به صورت پیامک به متقاضیان اعلام خواهد شد. قبل از این تاریخ نتیجه درخوست خود را از این سازمان پیگیری نکنید.

یادآوری‌های مهم:

۱- لازم است پذیرفته شدگان درخواست خود را بعد از انتشار کارنامه (از تاریخ ۰۴/۰۸/۱۴۰۰ به بعد) و مشاهده وضعیت علمی و انتخاب‌های خود به سازمان ارسال کنند تا درخواست آن‌ها آگاهانه بوده و لازم نباشد در درخواست آن‌ها تغییری ایجاد شود.

۲- به درخواست‌هایی که بعد از مهلت تعیین شده در اطلاعیه‌های اعلام نتایج (تا تاریخ ۱۱/۰۸/۱۴۰۰)، به سازمان ارسال شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.

۳- لازم است پذیرفته شدگان طبق برنامه زمانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی محل قبولی در رشته قبولی خود ثبت نام کنند. بعد از اعلام بررسی و صدور نامه معرفی برای رشته قبولی جدید نسبت به جابجایی آن‌ها در اولین نیمسال تحصیلی ممکن اقدام خواهد شد. بر این اساس احتمال دارد با توجه به محدودیت‌های دانشگاه‌ها در پذیرش این دسته از متقاضیان، امکان معرفی و ادامه تحصیل متقاضی در نیمسال اول میسر نباشد.

۴- پذیرفته شدگانی که وضعیت آن‌ها در قالب شرایط موارد اشتباه در انتخاب رشته مندرج در این اطلاعیه نیست، تقاضای خود را باید از طریق دانشگاه/موسسه محل قبولی برای انتقال از طریق آیین نامه‌های مربوط پیگیری نمایند. درخواست این دسته از متقاضیان در این سازمان قابل بررسی نخواهد بود.


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار