به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان نشریه بیزنس اینسایدر در گزارشی به بحران تامین کالا در آمریکا پرداخت و با استناد به دادههای فدراسیون ملی خرده فروشی آمریکا، خرید بیش از اندازه کالا از سوی شهروندان آمریکا را دلیلی بر این بحران دانست.
مدیر فدراسیون ملی خرده فروشی با اشاره به این بحران گفت: «اگر اکنون کمبود کالاهای مورد نیاز شهروندان را نداشتیم، ولخرجی بسیار بیشتر از این میشد.»
در حال حاضر کمبود اقلام مورد نیاز آمریکاییها به حدی بالاست که استفاده از اصطلاح «کمبود همه چیز» بدون اغراق درست است؛ زیرا مصرف کنندگان به قدری ناامید هستند که شهروندان تلاش میکنند تمام کالاها از جمله «شیر، دستمال کاغذی و اسباب بازی و ...» را هرچه سریعتر تهیه کنند.
بنابر اعلام بیزنس اینسایدر آمریکا در ۸ ماه گذشته کالاهای بسیاری وارد کرده است، اما همچنان با بحران کالا مواجه است و افزایش کالای وارداتی شاید بخشی از دلیل این کمبود کالا باشد.
این نشریه برای توضیح بیشتر شرایط نیز نوشت: «نسبت موجودی و فروش کشور را در نظر بگیرید. این معیار نشان میدهد که چه تعداد فروشنده به ازای تعداد کالایی که افراد میخرند در دسترس است. در حال حاضر این نسبت به پایینترین حد خود در ۱۰ سال گذشته در آمریکا رسیده است، این در حالی است که بندر لسآنجلس افزایش ۹ درصدی محمولههای ورودی را در ۹ ماه گذشته گزارش داده است.»
بنابراین این نشریه میگوید: «دلیل بحران میزان پایین فروشندگان نیست، بلکه به دلیل آمار بالای خرید از سوی شهروندان آمریکا است. البته این به این معنا نیست که واقعا با کمبود مواجه نیستیم بلکه عرضه نیمه تمام میتواند از تقاضای افراد عقبتر بماند.»
بیزنس اینسایدر همچنین اعلام کرد: «البته اغلب کالاهای مورد نیاز مردم در تعطیلات پیشِ رو با کمبود مواجه نیستند. این کالاها به مشکل حمل و نقل و انتقال از آسیا به آمریکا مواجهند. انبارها پر است، بنادر دچار مشکل شده اند و قیمت حمل و نقل به بالاترین حد خود رسیده است.»
این نشریه معتقد است دو راهحل برای این مسئله وجود دارد: «راه اول آنکه به تدریج میزان کالاهای وارداتی را خارج کنیم یا به دستورالعملی که به تازگی میان عرضهکنندکان کالا به شوخی بدل شده است عمل کنیم، یعنی زنجیرههای تامین را به شکل وانی در نظر بگیریم که از درپوش آن را برداریم هرگز سریز نمیشود. به عبارتی اگر تقاضا برای کالا با سرعت کمتری انجام شود، هرگز با سرریز شدن مواجه نخواهیم شد.»
همچنین بنابر اعلام بیزنس اینسایدر، برخی تامینکنندگان کالا در آمریکا به شوخی میگویند: «اگر برق کارخانههای چین را برای مدتی قطع کنیم، مشکل کنونی در آمریکا رفع خواهد شد.»
شب گذشته منابع خبری اعلام کردند بروز اختلال در زنجیره تامین کالا در آمریکا، افزایش قیمتها و کمبود کالا را در پی داشته است و دولت جو بایدن با بحران دیگری در زمینه تامین کالا در آمریکا روبرو شده و به همین دلیل تدابیر جدیدی را برای بنادر و شرکتهای حمل و نقل کالا در نظر گرفته است.
انتهای پیام/