به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، محمدرضا شایقی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردبیل گفت: یکی از مهمترین کارکردهای رشتههای مختلف صنایع دستی افزایش فرصتهای شغلی است که در این راستا نامنویسی ۳۳۰ نفر و ثبت اشتغال آنها در سامانه پنجره واحد اشتغال و رصد انجام شده است.
او افزود: ۱۷۰ نفر از متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغال نیز در ۶ ماهه نخست امسال به بانکهای عامل معرفی شدند تا این صنعتگران صنایع دستی از مبلغ ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات بهرهمند شوند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردبیل بیان کرد: همچنین در این مدت ۲ مورد پشتیبان صنایع دستی برای دریافت وام به مبلغ چهار میلیارد ریال به بانکهای مربوطه معرفی شدند.
شایقی در ادامه نیز به اقدامهای دیگر این اداره در بخش صنایع دستی اردبیل اشاره کرد و گفت: در راستای رونق کمی و کیفی تولیدات صنایع دستی، آموزشهای مرتبط در رشتههای منبتکاری، چرمدوزی، معرقکاری، سفالگری و سنگتراشی برای ۳۰۰ نفر در این شهرستان ارائه شد.
تاکنون ۲۹۹ رشته صنایع دستی در نقاط مختلف ایران شناسایی شده است که سهم استان اردبیل از آن به بیش از ۶۰ مورد میرسد و در حال حاضر نزدیک به ۳۰ هزار صنعتگر در این زمینه فعال هستند.
انتهای پیام/ع