به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه پیش غذای مکزیکی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم
فلفل چیلی درشت......۸ عدد
روغن مایع...... یک قاشق غذاخوری
تخممرغ زده شده......۲ عدد
اورگانو........ یک قاشق سوپخوری
پودر سیر...... یک قاشق چایخوری
خرده نان........ (آرد سوخاری درشت) ۳ پیمانه
پودر پنیر پارمزان........ یکچهارم پیمانه
پنیر گودا.......۲۰۰ گرم (۸ تکه باریک انگشتی)
آرد سفید....... یکدوم پیمانه
نمک و فلفل..... به میزان لازم
روغن.... برای سرخ کردن
روشتهیه
فلفلهارا به روغن مایع آغشته کرده و روی گریل کباب کنید، وقتی کبابی و سیاهرنگ شد تخمهایش را در آورده و پوست سیاه آن را به آرامی جدا کرده، دم آن را هم بگیرید. پنیرها را به صورت انگشتی و باریک برش زده و داخل هر فلفل یک قطعه پنیر فرو کنید. تخممرغ، اورگانو و پودر سیر را با هم مخلوط کرده، پودر نان، پودر پنیر پارمزان، نمک و فلفل را نیز با هم مخلوط کنید. چیلیها را ابتدا به آرد سفید آغشته کرده، سپس در مخلوط تخممرغ فرو کنید در انتها با مخلوط خرده نان و پنیر پرس کنید و در روغن داغ سرخ کنید.
منبع: شور وشیرین
انتهای پیام/