سیر از آن دسته از صیفی جاتی است که معمولا برخی از افراد جامعه نمی توانند آن را به راحتی استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، در طب سنتی، سیر به عنوان یک داروی موثر برای تقویت سیستم ایمنی بدن هنگام افزایش عفونت های ویروسی شناخته شده که خواص متعددی دارد. 

 اما آنا ایواشکویچ یک متخصص تغذیه هشدار داد که برخی از بیمارها نمی توانند سیر بخورند. 

ایواشکویچ  با اشاره به این نظریه خود گفت: خواص دارویی سیر باعث اختلاف نظر پزشکان می‌شود، اما استفاده از آن در مقادیر کم به هر حال برای سلامتی مفید است.

وی ادامه داد : سیر محرک سیستم ایمنی است و  علاوه بر این، حاوی مقدار قابل توجهی روی است که  برای مقاومت در برابر ویروس ها موثر است اما در برخی بیماری‌های معده و گوارش، سیر می‌تواند آسیب جدی برای  فرد ایجاد کند.

این متخصص طی توصیه‌ای اعلام کرد که افرادی که بیماری‌های دستگاه گوارش دارند سیر نخورند.

انتهای پیام/ 

برچسب ها: صیفی جات ، سیر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
قریشی
۲۰:۲۶ ۳۰ مهر ۱۴۰۰
کلی گویی ممنوع! مشکلات گوارشی هزار نوعند ... کم کاری روده، زخم معده، سرطان معده، انسداد روده، نفخ، ریفلاکس ... کدومشون منظورتون بود؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۰ ۳۰ مهر ۱۴۰۰
محاکمه ستاد شبه علمی کرونا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۶ ۳۰ مهر ۱۴۰۰
سیر پخته هم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۴ ۳۰ مهر ۱۴۰۰
پخته اش هم بعضی اوقات باعث ترش کردن میشه