به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه نان رولت سیبزمینی و ژامبون را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم
روغن زیتون .......۲ قاشق غذاخوری
پیاز....... یک عدد کوچک، ریز خرد شده
سیر........۲ حبه، ریز خرد شده
برنج گرد........ سهچهارم پیمانه
آب مرغ....... دو و نیم پیمانه
اسفناج تازه.... یک پیمانه
کره...... یک قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان..... یکدوم پیمانه، رنده شده
پنیر موتزارلای قالبی.......۱۰۰ گرم، مکعبی بریده شده
آرد........ یکدوم پیمانه
پانکو...... یک و یکدوم پیمانه
تخممرغ..... یک عدد
آب...... یک قاشق غذاخوری
روغن..... برای سرخ کردن
روشتهیه
سینی مخصوص شیرینیپزی ۳۰×۲۰ را با کاغذ روغنی بپوشانید. در قابلمهی کوچکی روغن زیتون را ریخته و روی حرارت متوسط پیاز را یک دقیقه تفت دهید. سپس سیر را اضافه کرده، ۵ دقیقهی دیگر تفت دهید. حرارت را کمتر کرده و برنج را اضافه کنید. یکدوم پیمانه از آب مرغ را افزوده و ۵ تا ۱۰ دقیقه در حال هم زدن بپزید تا آب آن کشیده شود. سپس یک پیمانه دیگر آب مرغ را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید و گاهی هم بزنید تا آب آن کشیده شود. اینکار را با آخرین پیمانه آب مرغ تکرار کنید تا آب برنج کشیده شود. در آخر فلفل، اسفناج، کره و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. سپس روی سینی پهن کرده و با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت و نیم در یخچال بگذارید تا کاملاً خنک شود (میتوانید از شب قبل این مخلوط را درست کرده و در یخچال بگذارید). برنج خنک شده را مربع برش داده، روی هر کدام یک تکه پنیر بگذارید، سپس آن را به شکل یک توپ درآورید. آرد و پانکو را در ۲ بشقاب جدا ریخته و در کاسهای تخممرغ و آب را مخلوط کنید.
هر توپ اسفناجی را ابتدا داخل آرد غلتانده، سپس در تخممرغ زده شده فرو برده و بعد در پانکو بغلتانید و در سینی بچینید و ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
سپس در روغن داغ سرخ کرده و روی حولهی کاغذی بگذارید تا روغن زیاد آن گرفته شود.
منبع: شور وشیرین
انتهای پیام/