ذرت بومی اهر از محصولات کشاورزی شاخص این شهر محسوب می شود و با نام اهرمکه سی عرضه می‌شود و به علت عطر و طعم ویژه از شهرت کشوری برخوردار است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،فصل برداشت یکی از محصولات کشاورزی منحصر به فرد بومی شهرستان اهر که کام هر مسافری را شیرین می‌کند، ذرت بومی (سوتدی مکه) با طعم و مزه ویژه است که همزمان با برداشت آن بلافاصله بازار فروش این ذرت بومی نیز مهیاست.

ذرت تولیدی در شهرستان اهر یک محصول مهم منطقه اهر و ارسباران است.

همچنین ذرت این شهرستان از کیفیت و طعم خاصی برخوردار است که می‌تواند در جذب گردشگر نقش بسزایی داشته باشد.

 

 

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار