به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه جوجه کباب سیر و رزماری را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
• آموزش آشپزی؛ از ساوارین میت بال و جوجه چوبی کنجدی تا رولت لذیذ روما با پنیر + تصاویر
مواد مورد نیاز
آب مرغ......۴ پیمانه
فلفل سیاه دانه ای...... یک قاشق غذا خوری
برگ بو..... یک عدد
بالای ران مرغ با پوست و استخوان.......۸ تکه
لیمو ترش........ ۴ عدد
روغن زیتون..... یک سوم پیمانه
جعفری تازه....... یک چهارم پیمانه
رزماری تازه...... ۳ قاشق غذا خوری
سیر خورد شده.......۳ قاشق غذا خوری
زنجبیل تازه خرد شده....... یک قاشق مربا خوری
نمک..... به مقدار لازم
مغز ران مرغ با پوست و استخوان......۸ عدد
روشتهیه
آب مرغ، فلفل سیاه، برگ بو را در قابلمهای ریخته و بگذارید بجوشد سپس مرغها را به آن اضافه کرده، حدود ۳۰ دقیقه بپزد سپس روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا آب اضافه آن گرفته شود. سپس به کمک ۲ سیخ آنها را به سیخ بکشید، سپس روغن زیتون، جعفری، رزماری، سیر، فلفل سیاه، زنجبیل و نمک را مخلوط کره کنید. سپس روی صفحه چدنی آنها را گریل کرده و هنگام پخت از این سس مرتب روی آن بمالید. میتوانید لیمو ترشها را از وسط نصف کرده و گریل کنید و با جوجه کبابها سرو کنید.
منبع: شو رو شیرین
انتهای پیام/