در این گزارش به چند عادت چینی‌ها در مرحله تهیه غذا می‌پردازیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،هر فردی هنگام آشپزی بـه دنبال روش‌هایی برای بهتر و سالم شدن غذا است.سرآشپز‌های چینی ترفند‌هایی دارند کـه بـه سالم بودن غذای شـما کمک می کند.

برخی افراد آشپزی را کاری کسل کننده میدانند و برخی دیگر ان را بـه عنوان یک فرآیند سرگرم کننده تلقی می‌کنند.اما هر فردی کـه کنار اجاق غذا وقت صرف میکند سعی می کند غذای خودرا خوشمزه تر، سالم‌تر و زیبا‌تر جلوه دهد و برای این هدف ترفند‌هایی را نیاز دارد.

با استفاده از ترفند‌های خاص آشپزی، می‌توانید بـه این اهداف برسیدو حالا در این بخش بـه چند عادت چینی‌ها در مرحله تهیه غذا خواهیم پرداخت کـه بـه نوعی متفاوت اسـت.

آن‌ها میوه‌ها و سبزیجات را با آب نمک می‌شویند
مردم چین میوه‌ها و سبزیجات خودرا بـه خوبی می‌شویند و برای اینکار ابتدا با آب لوله کشی کامل میوه سبزیجات را شسته سپس در محلول آب نمک ریخته و سپس دوباره آب کشی می کنند.

نمک

درسال ۲۰۰۶؛ دانشمندان چینی مطالعه‌ای انجام دادند و ثابت کردند کـه آب نمک واقعاً آفت کش‌ها را از سبزیجات و میوه‌ها حذف می کند.برای شستن سبزیجات و میوه‌ها بـه این روش، باید ۱ واحد نمک را بـه ۱۰ واحد آب اضافه کنید.

شستن میوه و سبزیجات
آن‌ها با استفاده از نشاسته مواد غذایی را جذابتر می کنند.برای تعداد زیادی از ما جالب اسـت بدانیم کـه چگونه سرآشپز‌های چینی میتوانند ماهی و گوشت را بسیار براق و جذاب جلوه دهند.

شستن میوه و سبزیجات

راز این جذابیت، نشاسته ذرت اسـت کـه تقریبا در هر آشپزخانه‌ای در هر کشوری استفاده میشود پس شـما هم میتوانید بـه سبک سرآشپز‌های چینی با این نشاسته بـه غذایتان جلوه دهید.

آن‌ها گوشت را با زرده تخم مرغ نرم می‌کنند
مردم چین می‌توانند حتی سخت‌ترین قسمت گوشت را بـه تردترین شکل آماده کنند.برای رسیدن بـه این هدف، آن‌ها گوشت را در زرده تخم مرغ بـه مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهند.

ممکن اسـت قانع کننده بـه نظر نرسد، زیرا ما طبق معمولً از آب لیمو، سرکه و سایر چیز‌های اسیدی استفاده میکنیم، اما حقیقت این اسـت کـه چینی‌ها از این این تکنیک را کـه بـه ان مخملی کردن گوشت می‌گویند، استفاده می کنند.

زرده تخم مرغ

سرآشپز‌های چینی اثر زرده تخم مرغ را آن گونه توضیح میدهند:گوشت با پوششی از زرده تخم مرغ درخشان‌تر می‌شود و هنگام پخت در لایه‌ای محافظت شده قرار می‌گیرد و همین مانع از تبخیر مایع از گوشت می شود در نتیجه گوشت، واقعا مرطوب و خوشمزه باقی می ماند.

آن‌ها بیشتر غذاهایشان را بخارپز می‌کنند
غذا‌های چینی شامل غذا‌های زیادی اسـت کـه بـه صورت بخار پخته می شوند.این روش حتی برای غذا‌هایی کـه از بافت های نشاسته‌ای تهیه شده اند نیز استفاده می‌شود.

مردم محلی برای اینکار از سبد بامبو کـه بالای آب جوش قرار داده شده استفاده می کنند و مواد غذایی رابا قرار دادن داخل این سبد بامبو بخار پزش می کنند.

بـه منظور تهیه غذا‌های خوب با استفاده از بخار بـه روش چینی ها، نیازی نیست بـه دنبال سبد‌های بامبو باشید، می‌توانید از یک صافی معمولی فلزی هم استفاده کنید و ان را بالای یک قابلمه آب جوش قرار دهید.

آن‌ها اغلب قبل از پخت گوشت آن را می‌جوشانند
مردم چین گوشت خام را در آب می‌جوشانند و سپس آب را دور ریخته و بـه روش مد نظرشان یعنی سرخ کردن، پختن یا جوشاندن دوباره گوشت ادامه می دهند.

دلایل متعددی برای این امر وجوددارد، ابتدا جوشاندن بـه حذف تمام آلودگی‌ها و خون اضافی از گوشت کمک میکند و دوم این کـه این جوشش اولیه عده‌ای از انواع گوشت را نرم میکند.

آن‌ها با محصولات گیاهی دسر درست می‌کنند
چینی‌ها از شکر زیادی در دسر‌های خود استفاده نمی‌کنند و مربا و شکلات در آنجا محبوبیت چندانی ندارند.آن‌ها از محصولات گیاهی مانند کنجد، لوبیا و سیب زمینی شیرین برای شیرین کردن دسر‌های خود استفاده می‌کنند بـه همین دلیل اروپایی‌ها اغلب فکر می‌کنند کـه دسر‌های چینی بی مزه هستند.

در کل دسر‌های تهیه شده دراین کشور بـه صورت رژیمی هستند و شاید بـه همین دلیل اسـت کـه تعداد زیادی از مردم چین لاغر اندامند.آن‌ها بیشتر، از مواد غذایی جوان کننده استفاده می‌کنند.آن‌ها از موادی استفاده میکنند کـه آن‌ها را سالم و جوان نگاه میدارد و همین یکی از اسرار عمر طولانی و پیری دیرترشان اسـت.

علاوه بر تمامی مواد غذایی ضد پیری کـه مردم این کشور مدام استفاده میکنند، صد‌ها سال اسـت کـه کنجد را دوست داشته و ان را تقریبا بـه تمام وعده های غذایی خود اضافه میکنند.

اهمیت استفاده از سبزیجات و مواد غذایی کـه بدن را از پیری و بیماری دور میکند، یکی از مهمترین اصول آشپزی چینی هاست کـه میتوان از ان ایده گرفت.

منبع:تالاب

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.