به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حجتالاسلام حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در یازدهمین نشست گفتمان برادری که در شهرستان قلعهگنج، برگزار شد، مباحث علمی در حوزه تمدن نوین اسلامی ارائه داد.
او گفت: مهم ترین کلید واژه فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی)، تمدن نوین اسلامی است که به عنوان عالیترین آرمان در جامعه اسلامی باید به آن نگاه کرد.
حجتالاسلام حمید شهریاری با بیان اینکه نظریه تمدن نوین اسلامی به غیر از همکاری سرزمینها، امت شیعه و سنی و طوایف با یکدیگر محقق نمیشود، افزود: تمدن نوین اسلامی مفهمومی است که ۲ مفهوم امت واحده و اتحادیه کشورهای اسلامی را در خود دارد و برای شکلگیری آن لازم هستند.
او از گسترش و ترویج دیدگاه جمهوری اسلامی و مکتب رهبر کبیر انقلاب اسلامی سخن گفت و ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران برای بسیاری از کشورهای اسلامی، آرمان است، هر چند مشکلاتی نیز وجود دارد؛ اما آرمان کشورهای اسلامی است که چگونه آمریکا بر آنها سلطه نداشته باشد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بیان داشت: مقابله با دشمن به دشمنشناسی، ترویج روحیه استکبارستیزی، مرزبندی با جهان استکبار و شرکت در جنگ نرم نیاز دارد.
یازدهمین نشست گفتمان برادری با حضور حجتالاسلام سیفائی مدیرکل فرق و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی کشور، امامان جمعه اهل سنت و شیعه و مسئولان استانی دیروز و امروز در محل مسجد جامع قلعهگنج برگزار شد.
بررسی راههای تقویت اتحاد و همبستگی مذاهب، راههای تقویت جبهه مسلمانان برای مقابله با استکبار و دشمنان اسلام و نقش علما و سران طوایف در توسعه و اعتلای امور از جمله محورهای این همایش بود و کارگاههای تخصصی با حضور علمای شیعه و سنی در نظر گرفته شد.
۵ کارگروه تخصصی و علمی پیرامون وحدت شیعه و سنی، تبیین اندیشههای امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در مورد اهل سنت، گروههای تکفیری و سلفی، رسانههای فعال اهل سنت و مباحث مرتبط با سرزمین اشغالی فلسطین با حضور علمای اهل شیعه و سنی در جریان دو روز همایش گفتمان برادری برگزار شد.
یازدهمین گفتمان برادری به همت دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان و اداره کل اطلاعات استان طی روزهای پنجم و ششم آبان ماه به میزبانی شهرستان قلعهگنج برگزار شد.
در پایان این همایش بیانیه نهایی همایش قرائت و ضمن تاکید بر حفظ وحدت امت اسلامی، برگزاری چنین نشستهای برای تبیین و گسترش تقریب مذاهب مورد تاکید قرار گرفت.
انتهای پیام/ م