رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری از آغاز ساخت اولین مدرسه خیرساز بازرسان در یکی از روستا‌های محروم شهرستان خاش در استان سیستان وبلوچستان خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، رضا علی پور رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری  در حاشیه آئین کلنگ زنی اولین مدرسه خیرساز این کانون که با حضور معاونان سیاسی اجتماعی و اقتصادی استاندار سیستان وبلوچستان، امام جمعه، فرماندار و نماینده مردم شهرستان خاش در مجلس شورای اسلامی و مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان و بومیان منطقه در محل دشت آبخوان این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: کانون کارشناسان رسمی دادگستری تشکیلاتی خودکفا و مستقل است که هیچ اعتباری از دولت نمی‌گیرد و از محل ۵ درصد دستمزد کارشناسان دادگستری اقدام به انجام امور خیریه در سطح کشور می‌کنیم.

وی افزود: در همین راستا و به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر رسیدگی به استان‌های کمتر برخوردار و تلاش برای ارتقاء سطح فرهنگی و علمی در این مناطق، مساله مدرسه سازی به طور جدی در دستور کار این کانون قرار گرفت.

علی پور با اشاره به اینکه کانون کارشناسان دادگستری متشکل از ۴ هزار کارشناس در قالب ۷۱ رشته و هزار و ۱۰۰ تخصص است تصریح کرد: در مرحله اول پس از وقوع سیل استان گلستان یک مدرسه ۶ کلاسه در شهرستان گنبد احداث و تحویل داده شد.

وی تاکید کرد: در مرحله دوم و پس از بررسی‌های تخصصی به این نتیجه رسیدیم که با توجه به شرایط حاکم در استان سیستان وبلوچستان، بُعد مسافت و استعداد و ظرفیت‌های بالقوه در میان دانش آموزان این منطقه کلنگ ساخت اولین مدرسه شبانه روزی دخترانه در دشت آبخوان شهرستان خاش به زمین زده شود که بحمدالله این موضوع محقق شد.

به گفته علی پور؛ این دبیرستان شبانه روزی در زمینی به مساحت ۱۲۰۰ مترمربع در قالب ۶ کلاس درس و یک خوابگاه و زیرساخت آموزشی مجهز احداث می‌شود که طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته ظرف مدت یکسال ساخته شده و به آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان تحویل داده خواهد شد.

وی ادامه داد: به منظور تسریع در روند ساخت، مقام سازی و رعایت تمامی اصول ایمنی این مدرسه نیز برای یک نفر از کارشناسان رسمی این کانون ابلاغیه صادر شده تا بازرسی‌های دوره‌ای و نظارت لازم را بر روی این پروژه داشته باشد.

رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری تاکید کرد: امیدواریم با تحویل این مدرسه به آموزش و پرورش کمتر شاهد ترک تحصیل دختران منطقه و ادامه روند آموزشی آن‌ها باشیم چرا که معتقدیم فرزندان این استان دارای توانایی بسیار بالایی هستند که در صورت رسیدگی به آن‌ها می‌توانند جزو آینده سازان اصلی این کشور باشند.

علی پور ادامه داد: طبیعتاً این سلسله اقدامات خیرخواهانه در نقاط مختلف استان ادامه دار خواهد بود و از دیگر خیران، ثمن‌ها و تشکل‌های مردمی و دولتی خواستاریم تا در امر خداپسندانه مدرسه سازی به ویژه در استان‌های محروم مانند سیستان وبلوچستان گام بردارند.


انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.