دارایی شب گذشته به عنوان رییس سازمان غذا و دارو منصوب شد که بر اساس قانون و جلوگیری از تعارض منافع باید از سه شرکت دارویی استعفا کند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، چندی پیش خبر انتصاب بهرام دارایی به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو منتشر شد و این خبر از سوی روابط عمومی وزارت بهداشت تکذیب شد، برخی علت تکذیب را تمایل وزیر بهداشت برای انتصاب فردی غیر داروساز به منظور تاکید بر رعایت تضاد منافع می‌دانستند چرا که بهرام دارایی در سه شرکت دارویی عضو هیات مدیره یا سهام دار است، اما در نهایت شامگاه دیروز بهرام دارایی از سوی عین اللهی وزیر بهداشت به عنوان رییس سازمان غذا و دارو منصوب شد.

بهرام دارایی دارای دکترای عمومی داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و Ph.D سم‌شناسی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است از جمله سوابق اجرایی دارایی می‌توان به موسس و مدیر گروه سم‌شناسی دانشگاه تربیت مدرس، مدیرکل نشر آثار علمی دانشگاه تربیت مدرس، مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، عضو هیات مدیره شرکت البرزدارو (زیرمجموعه هلدینگ دارویی برکت) و معاون هلدینگ دارویی برکت اشاره کرد.

چند روز پیش هم اخباری مبنی بر انتصاب داماد وزیر بهداشت با اسم مستعار منتشر شده بود که واکنش وزارت بهداشتی‌ها را به دنبال داشت و مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت اعلام کرد: «روند انتخاب و انتصاب مدیران در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بر مبنای شایسته سالاری مبتنی بر اصول و ارزش‌های دولت سیزدهم و معیار‌های "عهدنامه مدیران دولت مردمی" بوده و این وزارتخانه با خرد جمعی، مشارکت نخبگان و دریافت و بهره از پیشنهادات اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و همچنین طرح و بررسی کارشناسانه در کمیته‌های تخصصی متعدد متشکل از صاحب نظران دانشگاهی در حوزه‌های گوناگون، اقدام به انتخاب و انتصاب مدیران نظام سلام کشور می‌کند.

برخی حواشی، ابهامات و شبهات رسانه‌ای مطرح شده در این خصوص از قبیل تاثیر برخی چهره‌ها و افراد در روند انتصابات وزارت بهداشت به هیچ وجه صحت ندارد».

همچنین وزیر بهداشت در حاشیه بازدید از یک نمایشگاه دارویی گفت: سیاست وزارت بهداشت این است که تعارض منافع را در شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی در نظر می‌گیریم.

وزیر بهداشت پیش از این هم اعلام کرده بود که مدیران وزارت بهداشت پس از تصدی پست مدیریتی میثاق نامه‌ای را امضا می‌کنند که از آن پس در هیچ نهاد و موسسه خصوصی همزمان با پست مدیریتی خود فعالیت نداشته باشند تا تضاد منافع وجود نداشته باشد.

حالا باید رییس جدید سازمان غذا و دارو بنابر میثاق نامه وزارت بهداشتی‌ها از سه شرکت دارویی استعفا دهد یا سهام خود را بفروشد تا تضاد منافع صورت نگیرد.

باید منتظر ماند و دید که رییس سازمان غذا و دارو چه زمانی از شرکت‌های دارویی خصوصی استعفا می‌دهد و سهام شرکت‌های دارویی را می‌فروشد.

انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۳ ۰۹ آبان ۱۴۰۰
به همین خیال باشید که بیاد سهامش بفروشه واز شرکتها استعفا بده اخه تو این کشور نخبگان تعدادشون بسیار کمه، همه هم فامیل، دوست واشنای مسیولین هستن بخاطر همین مجبورن چندتا شغل را بدند به یکی از این نخبگان اشنا یا مجبور بشن کسی را انتخاب کنن و قانون تعارض منافع هم زیر پا له کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۴ ۰۹ آبان ۱۴۰۰
کدوم انتصاب ها شایسته سالاری است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کارشناس های وزرات فقط براساس رانت و واسطه وارد کار شدند نه سلسله مراتب اداری .هیچ سوادی ندارند بعضی هاشون حتی اشنایی با فرم های یه خانه بهداشت رو هم ندارند اگر مبنا شایسته سالاری و ارتقاء رتبه می بود کارشناسی باید انتخاب می شد که کلیه سطوح رو طی کرده و تجربه کاری داشته نه صفر کیلومتری بنشینه و برای همه نسخه بنویسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۸ ۰۹ آبان ۱۴۰۰
هر دم از این باغ بری می رسد. تازه تر از نازه تری می رسد. تنها مردم مهم نیستند. خدا را شکز همه هم جزئ شابسته ها هستند. از داماد و پسر گرفته تا..... قحط الرجال است تو این مملکت.
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۲:۲۷ ۰۹ آبان ۱۴۰۰
کسی که عضو هیات مدیره 3 شرکت وارداتی دارو باشه میاد درآمدشو ول میکنه میاد حقوق اداری بگیره؟؟؟؟ اگه قبول کنه معلومه که قراره زیر میزی چطوری جیبشو پرکنه و رانت راه بندازه