چند ماده غذایی وجود دارند که به دلیل ویتامین کا درونشان، خطر لخته شدن خون را ۲۰ برابر افزایش می‌دهند.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پزشک متخصص سیستم ایمنی آندری پرودوس، محصولاتی را نام برد که خطر لخته خون را افزایش می‌دهند.

این پزشک خاطر نشان کرد که احتمال لخته شدن خون در افزاد مسن مبتلا به واریس، سبک زندگی کم تحرک و مبتلایان به بیماری‌های قلبی عروقی بیشتر است. افراد در این گروه‌های پرخطر باید از خوردن غذا‌های حاوی ویتامین کا پرهیز کنند که خطر لخته شدن خون را افزایش می‌دهد.

او افزود: سه ماده غذایی با بیشترین میزان ویتامین کا یعنی جعفری، اسفناج و ریحان هستند. علاوه بر این جعفری قهرمان مطلق محسوب می‌شود: در ۱۰۰ گرم جعفری ۲۰ دوز روزانه ویتامین کا وجود دارد. در ریحان و اسفناج هفت دوز و شش دوز روزانه ویتامین کا است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۴ ۱۸ دی ۱۴۰۰
این پزشک عمومی اسم نداشت
Iran (Islamic Republic of)
اسماعیل امیرصالحی
۰۲:۰۴ ۱۱ آبان ۱۴۰۰
سلام... در مورد نگهداری و پشتیبانی ریه از طریق غذا ونوع آن لطفا بنویسید ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۹ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
بله آبلیمو بخور اسفناج بیخیال. شوید هم خوبه
Netherlands
ناشناس
۲۱:۲۶ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
اون چیزی که لخته خون ایجاد میکنه مواد غذایی نیست بلکه واکسن کروناست پس آدرس علط به مردم ندید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۵ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
ددم وای یعنی اسفناج رو با آهنش بی خیال شیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۸ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
فکر میکردم فقط گوشت قرمز ویتامین کا داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۱ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
زیاد فکر نکن . . .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۵ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
گوشت قرمز مملو از ویتامین کا هستش بخور جانم‌ گوشت بخور