به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد ذبیحی سرپرست تیمهای رباتیک فارس گفت: هفدهمین مسابقات انتخابی المپیاد جهانی رباتیک با معرفی برترینهای مسابقات مقدماتی المپیاد جهانی رباتیک دانش آموزی طی روزهای گذشته در شیراز به پایان رسید و استان فارس سه تیم از چهار ظرفیت برتر اختصاص داده شده به تیمهای ایرانی شرکت کننده در مسابقات جهانی المپیاد رباتیک را از آن خود کرد.
او بیان کرد: امسال مسابقات جهانی به صورت مجازی برگزار میشود و از کشورمان در هر رده سنی گروه ارزیاب، یک تیم را می تواند معرفی کند.
ذبیحی تصریح کرد: کیان فردوسی و تیام قائدیان(سازندگان هوش و خرد) در بخش مقدماتی، بنیامین نیک ورز، باوند کشاورز و اروند زارع (ربات هوشمند) در بخش جوان و سید قریشی و محمد رضا صفاری (نقشه) در بخش سنی بالاتر، تیمهای راه یافته به مسابقات جهانی هستند که این تیمها زیر نظر مربیان مجموعه لگو آموزشی شیراز آقایان امیر تهور و سینا کیارش و به سرپرستی بنده در این رقابتها شرکت کردند.
سرپرست تیمهای رباتیک فارس ادامه داد: این تیمها در رقابت داخلی تنگاتنگ با دیگر تیم ها مجوز حضور در مسابقات جهانی ۲۰۲۱ که به میزبانی کشور سنگاپور که در تاریخ ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۰ برگزار میشود را کسب کردند تا به رقابت با نمایندگانی از حدود ۶۰ کشور دنیا بپردازند.
او افزود: تیم Clever Robot اولین مدال ایران در این سری از مسابقات را در سال ۲۰۱۹ برای ایران به ارمغان آورده است.
ذبیحی اضافه کرد: نبود حمایت دستگاههای دولتی در صدور مجوزها و همراهیها برای اعزام تیم ها به مسابقات، برخوردار نبودن از حمایت مالی برای برگزاری مسابقات و نبود حامی از جمله مشکلات ما برای شرکت در این رقابتها به شمار میرود.
سرپرست تیمهای رباتیک فارس اظهار کرد: در حال حاضر والدین تمام هزینه های اعزام به مسابقات داخلی و خارجی را پرداخت میکنند و نیاز است تدابیر لازم برای انگیزه بخشی برای توسعه مهارتهای رباتیک در کودکان و نوجوانان با حمایت از استعدادهای این رشته اتخاذ شود.
منیع: ایرنا
انتهای پیام/ت