به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامهریزی فارس، سعیدرضا زارعی گفت: این بهرهبرداران در بخشهای مختلف شامل زراعت (۲۵ هزار و ۱۶۹ بهرهبرداری)، باغداری (۲۳ و هزار و ۲۲ بهرهبرداری)، دامداری (۱۴ هزار و ۵۹۰ بهرهبرداری)، کشت گلخانهای (۱۵۷ بهرهبرداری)، پرورش آبزیان خوراکی (۶۸ بهرهبرداری)، پرورش زنبورعسل (یک هزار و ۳۲۴ بهرهبرداری)، پرورش کرم ابریشم (۱۸ بهرهبرداری) و پرورش طیور به روش سنتی (۱۳ هزار و ۶۹۶ بهرهبرداری) مورد آمارگیری قرار گرفتهاند.
او با بیان اینکه سرشماری کشاورزی در سال ۱۴۰۳ با فرمان رئیس جمهور از تاریخ ۱۲ آبانماه لغایت ۲۶ آذرماه سال جاری به مدت ۴۵ روز در استان فارس همزمان با کل کشور اجرا میشود، گفت: تاکنون در استان فارس بیش از ۲۲۶ هزار مکان توسط آمارگیران طرح فهرست شدهاند و تعداد خانوارهای مربوط به این مکانها ۱۳۷ هزار خانوار شامل ۴۶ هزار و ۶۳۱ بهرهبردار کشاورزی است.
زارعی بیان کرد: بر اساس تعاریف، مفاهیم و استاندارهای مرکز آمار ایران، یک بهرهبردار کشاورزی ممکن است در بیش از یک فعالیت از فعالیتهای بخش کشاورزی مشغول به فعالیت باشد، به عنوان مثال ممکن است یک بهرهبردار کشاورزی علاوه بر زراعت در باغداری یا سایر فعالیتهای بخش کشاورزی نیز فعالیت کند.
قائم مقام مدیر اجرای سرشماری عمومی کشاورزی سال ۱۴۰۳ استان با یادآوری اینکه در این سرشماری در استان، بیش از ۱۰۰۰ رده اجرایی مشغول به فعالیت هستند، گفت: سرشماری کشاورزی به صورت ترکیبی (حضوری و تلفنی) انجام میگیرد.
زارعی با تاکید بر اینکه طبق ماده ۷ قانون مرکز آمار ایران، آمار و اطلاعاتی که ضمن آمارگیریهای مختلف از افراد و مؤسسات جمعآوری میشود، محرمانه خواهد بود و جز در تهیه آمارهای کلی و عمومی مورد استفاده قرار نمیگیرد، یادآور شد: استفاده و مطالبه و استناد به اطلاعات جمعآوری شده از افراد و مؤسسات به هیچ وجه در مراجع قضائی، اداری و مالیاتی و نظایر آن مجاز نیست.
او در پایان از بهرهبرداران کشاورزی در استان فارس خواست تا همکاری لازم را با ردههای اجرایی سرشماری به ویژه آمارگیران داشته باشند.