به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،سیف الله فرزانه مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران به نقش شهرداریها در ایجاد جاذبههای شهری و زیبایی شهرهای استان اشاره کرد وگفت:شهر گردشگرپذیر مولفههایی دارد که توجه به آن موجب میشود تا شاهد رضایت شهروندان و گردشگران از شهرهای استان باشیم.
او افزود:به دلیل یکپارچگی شهرهای استان باید از فرصت رویداد ساری پایتخت گردشگری برای ایجاد تحول در تمامی شهرها بهره برد.
فرزانه گفت:با توجه به در پیش بودن رویداد ۲۰۲۲ این رویداد میتواند در سال میلادی جدید موجب رونق اقتصادی قابل توجهای برای مازندران شود به شرطی که همه شهرداران پای کار بیایند و مازندران را یکپارچه ببینیم.
با بیان این که شهرداری ساری درخط مقدم این رویداد قرار دارد، افزود:آنچه مهم است ایجاد جاذبههای شهری و بهره گیری از ظرفیتهای مردمی برای تبدیل کردن ساری و سایر شهرهای استان به مقصدی جذاب برای گردشگران داخلی و خارجی است.
فرزانه گفت:دبیرخانه این رویداد روزانه پیگیر رایزنی و ارتباط با دستگاهها و مجموعههای خصوصی خواهد بود که میتوانند شرایط مطلوب میزبانی را رقم بزنند.
محمدی تاکامی مدیرکل دفتر شهری و امور شوراهای استانداری مازندران نیز آمادگی این اداره کل برای بهره گیری از ظرفیت شهرداریها را اعلام کرد و گفت:دبیرخانه رویداد با ارایه یک برنامه عملیاتی اولویتهای مهم ورود شهرداریها به سال ۲۰۲۲ را مشخص کند.
او افزود:هویت بصری و توجه به جاذبههای شهری اولویتهایی خواهد بود که از شهرداریها خواهیم خواست تا اساس کار خود قرار دهند.
محمدی تاکامی گفت:شهرداری ساری فعالیتهای خود برای بهره گیری از این رویداد را آغاز کرده است. همه دستگاههای مستقر در مرکز استان باید شهرداری ساری را برای پیشبرد اهدافش یاری کنند.
او افزود:مازندران برای ایجاد تحول در بخش گردشگری و میزبانی در ابعاد فراملی نیاز به همدلی داشت که این رویداد میتواند زمینه ساز این وفاق و عزم همگانی باشد.
در این نشست مدیرکل روابط عمومی استانداری مازندران، معاونان اداره کل میراث فرهنگی مازندران و دبیراجرایی رویداد نیز دیدگاههای خود پیرامون گردشگری شهری را مطرح کردند.
انتهای پیام/س