به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از گیزبات، ممکن است ناسا به تازگی به یک نقطه عطف در کاوش فضا دست یافته باشد. این سازمان فضایی در حال آماده شدن برای ماموریت آرتمیس است که هدف آن فرستادن فضانوردان به ماه است.
اکنون جدیدترین اخبار حاکی از این است که اولین فلفل چیلی در ایستگاه فضایی بین المللی کشت و مصرف شد. مک آرتور اولین فلفل چیلی فضایی را پرورش داده و آن را با تاکو مصرف کرد. او یکی از هفت خدمهای است که در حال حاضر در ایستگاه فضایی بین المللی زندگی میکنند. او با استفاده از فلفلهای تازه برداشت شده با گوشت گاو و گوجه فرنگی، یک تاکو فضایی درست کرد. جالب اینجا است که برداشت بیشتر از آنچه تصور میشد ادامه داشته است. فضانوردان روی برخی از گلها گرده افشانی کرده اند.
گفتنی است که فلفلها چند روز پیش، در ۲۹ اکتبر برداشت شدند. این محصول فلفل از مطالعه Planet Habitat-۰۴ در ایستگاه فضایی بینالمللی به دست آمد. هدف این آزمایش پرورش گیاهان مختلف در مدار است تا به فضانوردان آینده در ماموریت هایشان کمک کند.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/