به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،موقری در نشست بحث و بررسی پیرامون تقسیم کار استانی پیشگیری از خشونت علیه زنان و کودکان اظهار داشت: بر اساس سند جامع پیشگیری از خشونت و مصوبات شورای اجتماعی کشور اعضا مشخص شده و تکالیفی در راستای پیشگیری از خشونت علیه کودکان و نوجوانان و زنان برای دستگاههای اقدامکننده مشخص شده است.
وی افزود: هر مجموعهای که به عنوان نهاد اقدامکننده تعیین شده، باید برنامههای محوله را با دقت انجام و ضمن ارائه راهکارهای مناسب در صورت پیشنهاد جدید برای هرچه بهتر اجرا شدن برنامهها میزان اثربخشی آن را اعلام کند.
موقری تصریح کرد: خشونت علیه زنان و کودکان و سایر اقشار جامعه جزو جرایم اولویتدار استان بوده و در خصوص میزان آمار جرایم حوزه خشونت در ۱۰ سال گذشته جزو ۱۰ جرم اول استان بوده و در این زمینه جزو استانهای اول قرار داریم.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان آذربایجان شرقی یادآور شد: جرایم توهین، اهانت ،تهدید، ایراد ضرب و جرح عمدی و تخریب آمار بالایی در استان دارند و این امر بیانگر ضرورت کار فرهنگی و تلاش برای تابآوری اجتماعی توسط کمیته مراجع ذیربط است.
وی با بیان اینکه برای کاهش و پیشگیری از جرایم حوزه خشونت نیازمند یک عزم جدی و همگانی هستیم، ادامه داد: متاسفانه در بحث اجرا با مشکل مواجه هستیم و ارزیابی دقیقی در رابطه با نتیجهبخشی برنامههای اجرا شده توسط مراجع ذیربط در گذشته صورت نپذیرفته است.
موقری خاطرنشان کرد: صرف اجرای برنامهها و دریافت آمار اجرایی اساس کار نیست، باید ضمن اجرای موثر و مفید برنامهها به دنبال اجرای برنامههایی باشیم که اثربخشی موثری در نتیجه اجرا داشته باشند.
وی با تاکید بر اجرای برنامههای موثر برای پیشگیری از خشونت در جامعه متذکر شد: خشونت محورهای مختلفی همچون توهین و اهانت و ضرب و جرح را شامل میشود و طی سالهای گذشته برنامه جامعی به منظور پیشگیری از این مسائل نداشتهایم اما امیدواریم با اجرای سند جامع پیشگیری از خشونت در سالهای آینده شاهد کاهش جرایم همچون خشونت علیه زنان و کودکان و سایر اقشار باشیم.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان آذربایجانشرقی تاکید کرد: در رابطه با بحث پیشگیری از خشونت در جامعه وظیفه همگانی است تا اقدامات و راهکارهای لازم و موثر را انجام دهیم.
انتهای پیام/ک