به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،عباسی ، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور گفت: از این میزان بیش از ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به کشاورزان پرداخت شده و ۷۰۰ میلیارد تومان هم در روزهای گذشته به استانهای سراسر کشور ابلاغ شده است.
به گفته او تسهیلات سرمایه گذاری در بخش ماشین آلات کشاورزی امسال نسبت به سال گذشته حدود دو برابر شده است.
او با اشاره به اینکه این تسهیلات با نرخ ۱۵ درصد در اختیار کشاورزان قرار میگیرد تاکید کرد: در بخش مکانیزاسیون هیچ محدودیتی برای اعطای تسهیلات وجود ندارد.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور با بیان اینکه بخش مکانیزاسیون یکی از مهمترین عوامل برای جهش تولید است افزود: تامین تراکتور و ادوات کشاورزی از مهمترین برنامههای وزارت جهاد کشاورزی است و با وجود ناملایمات اقلیمی؛ قطعا پایداری در تولید با استفاده از تکنولوژی و ماشین آلات کشاورزی میسر خواهد بود.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی با اشاره به اینکه کشورمان در حوزه تامین تراکتور یکی از قطبهای بزرگ در خاورمیانه است گفت: کارخانه تراکتورسازی ایران یکی از بزرگترین کارخانجات تولید تراکتور است که ظرفیت تولید سالانه آن ۳۰ هزار دستگاه است.
عباسی افزود: در کشور حدود ۵۸۰ هزار دستگاه تراکتور در حال فعالیت است که حدودً ۹۰ درصد از این تراکتورها در شرکت تراکتورسازی ایران تولید شده است.
او نیاز سالانه کشور به تراکتور را ۲۵ تا ۲۷ هزار دستگاه عنوان کرد و گفت: کارخانه تراکتورسازی ۵ هزار دستگاه مانده تعهد سال قبل را به کشاورزان تحویل داده است و از ابتدای سال تا امروز هم ۱۲ هزار دستگاه تحویل داده و یا در دست تحویل دارد ضمن آنکه در ماه پیش رو هم حدود چهار هزار دستگاه پیش فروش نقدی داشته است در واقع این کارخانه ۲۱ هزار دستگاه در دست تامین، تحویل و تحویل داده شده به کشاورزان دارد.
اوگفت: امیدواریم بتوانیم با ظرفیت تولیدی که این کارخانه دارد، بازار را اشباع بکنیم تا کشاورزان برای دریافت تراکتور در نوبت قرار نگیرند.
انتهای پیام/