محمد مرادی مدیر برنامه توسعه فعالیت های بدنی دفتر بیماری های غیر واگیر وزارت بهداشت در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،با اشاره به افزایش بیش از حد استفاده از تلفن همرا، تبلت و تلویزیون در بین کودکان و نوجوانان کشور اظهار کرد: در حال حاضر میزان استفاده از تلفن همراه، تبلت و تلویزیون در بین کودکان و نوجوانان کشور افزایش پیدا کرده است و همین موضوع باعث کاهش تحرک بدنی و بروز بیماری های غیر واگیر در آینده آنها خواهد شد. بر اساس نظر سازمان جهانی بهداشت استفاده بیش از دو ساعت کودکان و نوجوانان از وسائل الکترونیکی باعث بروز مشکلات جسمانی می شود اما متاسفانه امروزه کودکان بیش از پنج ساعت از تبلت و تلفن همراه در روز استفاده می کنند.
او ادامه داد: بر اساس مطالعه ای در کشورمان انجام شده است، چاقی و اضافه وزن در افراد بالای ۱۸ سال به ۵۹ درصد رسیده است و امروزه ۲۹ درصد از زنان و ۱۵ درصد از مردان بالای ۱۸ سال چاق هستند و این موضوع یک زنگ خطری برای شیوع بیماری های غیرواگیر در میان این افراد است.
مدیر برنامه توسعه فعالیت های بدنی دفتر بیماری های غیر واگیر وزارت بهداشت بیان کرد: در حال حاضر بر اساس آخرین تحقیقات انجام گرفته شده میزان کلسترول در افراد بالای ۲۵ سال در حدود ۲۲ درصد است که این مسئله نشان دهنده کم تحرکی و تاثیر منفی زندگی ماشینی است.
مرادی گفت: سندی تحت عنوان سند ملی توسعه تربیت بدنی طراحی شده است که وزارت خانه های آموزش و پرورش و ورزش و جوانان ذینفعان آن هستند و در اجرای آن ما را همراهی می کنند. دستورالعمل انجام فعالیت بدنی در دوران کرونا طراحی شده است و به مراکز سطح مانند خانه های بهداشت آن را ابلاغ کرده ایم.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/