به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، پیمان جبلی رییس رسانه ملی در حاشیه بازدید از مجموعههای «طلاق»، «سلمان فارسی» و «جشن سربرون» در جمع خبرنگاران درباره مجموعههای تلویزیونی درحال تولید رسانه ملی گفت: کار به صورت قابل قبولی در حال پیشرفت است. به نظرم هر کدام از این انواع، بخشی از نیازهای جامعه را پاسخگو خواهد بود. علاوه بر این کارها کارهای بسیار زیاد دیگری در حوزه نمایشی در ایستگاههای مختلف تولید، قرار دارند.
وی افزود: شاید بیش از ۱۰۰ مجموعه نمایشی در مراحل مختلف تولید قرار دارند اعم از نگارش، پیش تولید، تولید و مراحل بعد از تولید دارد کار و نیز طبق روال انجام میشود.
جبلی ادامه داد: برای مدت زمان کوتاهی که برای ماه مبارک رمضان و قبل از آن نوروز در پیش داریم، کارهای خوبی در حال آماده شدن است و فکر میکنم ماه رمضان و نوروز شاداب با کارهایی متناسب با این فضاها داشته باشیم و امیدواریم مورد استقبال هم قرار بگیرد.
وی افزود: مجموعههای تلویزیونی به دلیل تاثیراتی که در درک و باور و رفتارهای مخاطب میگذارد یکی از مهمترین حوزههای پیام است و اهمیت زیادی دارد. عمده تمرکز دوره جدید از زمانی که مدیریت سازمان تغییر کرده است روی این حوزه است.
رئیس رسانه ملی ابراز کرد: جلسات مفید و موثری را هم با همه صاحب نظران اعم از همکاران خودمان در داخل سازمان، شبکههای مختلف، سیما فیلم و شبکههایی که در حوزههای مختلفی هستند برگزار کرده ایم.
وی ادامه داد: تلاش میکنیم با درک کامل نیازها، اولویتها و خلاءهایی که باید در آن حوزههای کار کنیم، فرایند تولید نمایشی را به سمتی سوق دهیم که افزون بر جبران این خلاء، سریالهای پر مخاطبی را ارائه دهیم که از ابزار تلویزیون در جهت رفع مشکلات کشور برداریم.
جبلی گفت : هر مجموعه تلویزیونی باید بتواند باری را از مشکلات کشور اعم از اجتماعی و اقتصادی بردارد، اگر نتواند یعنی به هدف خود نرسیده است و امیدوارم این همفکریها به این نتیجه برسد.
رئیس رسانه ملی اظهار کرد: خوشبختانه ظرفیتهای بسیار ارزشمند و استعدادهای خوبی در رسانه ملی و فضای عمومیکشور داریم که اگر در مسیر درست و معقولی قرار بگیرد هرکدام از این کارها چه در حوزه سریال، چه ترکیبی و چه برنامههای تلویزیونی میتواند نقش خود را در افکار عمومیباز کند.
جبلی بیان کرد: ما در مرحله اول به دنبال شناسایی استعدادها و امکانات و همه ظرفیتهایی که میتواند به کمکمان بیاید هستیم. به تعبیر مقام معظم رهبری در حکمشان فرمودند: اگر بخواهیم رسانه را به آسایشگاهی که چشم و قلب مخاطب را بنوازد و همچنین آوردگاه، قرارگاه و دانشگاه بشود چارهای نداریم که از تمام ظرفیتهای سازمان و فرهنگی کل کشور استفاده کنیم و امیدواریم در این دوره بتوانیم بهره نیز ببریم.
انتهای پیام/
مردم کم غم و غصه ندارن که این سریال های .... رو ببینن
از قسمت اول شروع سریال ها همش غم و غصه و بدبختی و حس بد به مخاطب بدبخت بیچاره منتقل می کنن تا یه قسمت مونده به پایان سریال که همون قسمت آخر رو هم معمولا بد تمومش می کنن که اون حس بد رو تکمیل می کنه...
برای مثال .در تاکسی بحث سیاسی یا دینی نکنند
به حریم همدیگر احترام بگذاریم
وقتی شخصی را برای اولین بار دیدند
سوالات خصوصی .مثل چند سالته .ازدواج کردی .کار داری
در اینجا اگر ملیت .یا سن یا حقوق یا دین کسی را بپرسی
قانون بهشون حق داده که تو را دادگاهی کند
یا به خانمها مادر میگویند یا پدر یا عمو یا دایی
که باعث جروبحث میشه
چرا اقا یا خانم نمیگویید
فیلم باید مثل دانشگاه اخلاق برای ملت باشد
یا بلند حرف زدن با موبایل
و صدها مشکل دیگه
کیفیت فیلمها میباید جهانی و به رتبه های بالاتر ۴kو ۸k ارتقا یابند.
ملت به اندازه کافی عزیز از دست داده اند
سریال شاد و اموزنده و مشکل فرهنگی .اخلاقی و اجتماعی ووو را بصورت طنز به تصویر بکشند
سریالها باید طوری باشد
که بینده گان را جذب کند
با این همه کانالهای مجانی که بطرف وطن ما برای تاثیرگذاری فرستاده میشه
اینور اب هیچ کانالی مجانی نیست
مثل پایتخت و نون خ با لهجه محلی باشه