ایجاد اشتغال پایدار برای ۱۲۶۲ مددجوی استان اردبیل

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: هزار و ۲۶۲ نفر از مددجویان تحت حمایت در هفت ماهه امسال وارد بازار کار شده‌اند تا در مسیر خودکفایی قرار گیرند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، حسین دشتی، مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال پایدار برای خانوار تحت حمایت یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های این نهاد است، گفت: هزار و ۲۶۲ مددجو در سال‌جاری پس از شرکت در دوره‌های آموزشی و دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه شغل مورد نظر خود را ایجاد کرده‌اند.

او با بیان اینکه اشتغال‌زایی برای مددجویان موجب شده است که بسیاری از آن‌ها به خوداتکایی کامل رسیده و از چرخه حمایتی خارج شوند، افزود: در این زمینه، همکاری دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل می‌تواند مسیر خودکفایی اقشار آسیب‌پذیر را هموار کند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه از هزار و ۲۶۲ اشتغال ایجاد شده، ۵۴۷ نفر از طریق راهبری شغلی به کارآفرینان و صاحبان مشاغل معرفی شده‌اند، اعلام کرد: یکی از اهداف بسیار مهم در بحث «راهبران شغلی» بهره‌گیری از توان علمی و عملی کارآفرینان، مراکز اقتصادی و پارک‌های فناوری است تا بتوانیم شاهد اشتغال و درآمد پایدار برای خانوار تحت حمایت باشیم.

دشتی با اعلام اینکه برخی از مجریان طرح‌های اشتغال‌زایی توانسته‌اند به کارآفرینان موفق تبدیل شوند، گفت: هم‌اکنون شاهد اشتغال‌زایی توسط کارآفرینانی هستیم که خود روزی تحت حمایت کمیته امداد قرار داشتند.

او با بیان اینکه هزار مددجو نیز در هفت ماهه سال‌جاری از آموزش‌های فنی و تخصصی بهره‌مند شده‌اند، افزود: با توجه به استعداد و علاقه، مددجویان به کارگاه‌های آموزشی معرفی می‌شوند که با شیوع ویروس کرونا بسیاری از این کلاس‌ها به صورت مجازی برگزار شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه در تمامی مراحل آموزش به مددجویان نحوه بازاریابی و فروش تولیدات نیز ارائه می‌شود، اعلام کرد: فروش محصولات تولیدی خانوار تحت حمایت از دیگر دغدغه‌های این نهاد است که در این زمینه نیز گام‌های موثری برداشته شده است.

دشتی با بیان اینکه ۲۳ جهادگر کارآفرین با این نهاد همکاری دارند، افزود: حضور نیرو‌های بسیجی و جهادی در کنار امدادگران این نهاد، شور مضاعفی را در بین اقشار آسیب‌پذیر ایجاد می‌کند که این امر منجر به تسریع در روند توانمندسازی مددجویان خواهد شد.

او با اشاره به اینکه ۱۳ مرکزنیکوکاری کارآفرینی نیز به صورت تخصصی در زمینه اشتغالزایی برای خانوار تحت حمایت در تلاش هستند، گفت: با ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان درصدد هستیم علاوه بر توانمندسازی مددجویان، به توسعه اقتصادی استان نیز کمک کنیم.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.