به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری در جلسه ستاد تنظیم بازار اظهار داشت: بازرسی از اصناف باید ملموس باشد و مردم نتایج مثبت این نظارتها را در کاهش تخلفات مشاهده کنند، اگر واحد صنفی بیش از سه بار تخلف خود را تکرار و به تذکرات ارائه شده از سوی بازرسان بیتوجهی کرد، باید واحد صنفی فرد متخلف پلمب و با نصب بنر این فرد به عموم معرفی شود.
او با اشاره به اهمیت احداث میادین میوه و ترهبار در نقاط مختلف شهر شهرکرد، افزود: این مسئله از مدتها قبل در دستور کار قرار گرفته، اما شهرداری شهرکرد اقدام موثری در این راستا انجام نداده است، امروز بازدیدی از وضعیت راهاندازی این میادین صورت بگیرد، نکته حائز اهمیت در خصوص ایجاد میادین میوه و ترهبار دسترسی آسان مردم به این مراکز است و باید مدنظر متولیان امر قرار بگیرد.
بیشتر بخوانید
عباسی اضافه کرد: یکی از مهمترین مزایای راهاندازی میادین میوه و ترهبار ایجاد فضای رقابتی برای توزیعکنندگان میوه و ترهبار است، انحصار در توزیع میوه و ترهبار در برخی مواقع باعث بالا رفتن قیمت و ایجاد نارضایتی خواهد شد، شهرداریها باید در اسرع وقت وضعیت احداث میادین میوه و ترهبار در شهرهای استان را تعیین تکلیف کند.
او با بیان اینکه توزیع مرغ و آرد بر اساس سامانه مزایای بالایی در کاهش تخلفات در این حوزه دارد، بیان کرد: سامانههای مورد استفاده برای توزیع مرغ و آرد باید بومی باشد تا بتوان ایرادات آن را برطرف کرد، زمانیکه روند توزیع آرد و مرغ از تولید تا مصرف در سامانه ثبت شود، تخلفات تا حد بالایی کاهش پیدا کرده و قابل رصد خواهد بود.
عباسی با تاکید بر اینکه بحث نظارت و بازرسی بر بازار باید با جدیت توسط بازرسان مدنظر قرار بگیرد، عنوان کرد: در جلسات مدیران صرفا به ارائه گزارش آماری اکتفا نکنند، مباحثی مانند موانع پیشروی بازرسی موثر مانند کمبود خودرو، نیرو و ... بیان و سپس برای حل آنها راهکار عملیاتی ارائه شود.
او افزود: بازرسیها باید ملموس باشد و مردم نتایج مثبت این نظارتها را در کاهش تخلفات مشاهده کنند، اگر واحد صنفی بیش از سه بار تخلف خود را تکرار و به تذکرات ارائه شده از سوی بازرسان بیتوجهی کرد، باید واحد صنفی فرد متخلف پلمب و با نصب بنر این فرد به عموم معرفی شود، در برخورد با اصناف متخلف نباید با اعمال جریمه بهدنبال درآمدزایی باشیم، بلکه برخوردها باید جدی و بازدارنده باشد.
عباسی با اشاره به اینکه نیاز مردم به کالاهای اساسی باید از ماههای قبل رصد و پیشبینی شود، گفت: برای ایجاد تعادل در عرضه و تقاضای کالا باید بحث واردات و صادرات مورد توجه باشد، اگر احساس میشود با کمبود کالا مواجه خواهیم شد از ماههای قبل برنامهریزی برای واردات کالا صورت بگیرد، همچنین کالای مازاد تولیدکنندگان نیز صادر شود تا تولیدکننده متضرر نشود.
او در پایان در خصوص حمل گندم از گمرک به چهارمحال و بختیاری، گفت: شرکت غله و خدمات بازرگانی اقدامات لازم جهت حمل و نقل گندم به استان را در دستور کار قرار دهد، ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای نیز شرکتهای زیرمجموعه خود را برای همکاری با شرکت غله در حمل و انتقال گندم به استان ترغیب کند.
انتهای پیام/ف