به گزارش روابط عمومی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان؛ این نهاد در اطلاعیهای اعلام کرد: هرگونه افزایش قیمت نان در کشور غیرقانونی است.
در این اطلاعیه آمده است: با توجه به اعلام قیمت ۲۵ قلم کالای اساسی توسط وزارت جهاد کشاورزی از جمله انواع نان، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در اطلاعیهای اعلام کرد بر اساس دستورالعملها و ضوابط تدوین شده قبل، هرگونه تغییر در قیمت نان پیش از این به کارگروههای استانی گندم، آرد و نان با ریاست استانداران سراسر کشور واگذار شده و قیمتهای اعلامی اخیر توسط وزارت جهاد کشاورزی صرفاً مربوط به شهر تهران است که پیش از این در کارگروه استانی مصوب شده و ارتباطی به سایر استانها و شهرستانهای سراسر کشور ندارد.
بر اساس این گزارش، قیمتهای اعلامی شهر تهران نیز پیش از این در کارگروه گندم، آرد و نان استان تهران مصوب شده و در حال اجراست و میبایست رعایت شود و هیچ گونه افزایشی نباید صورت گیرد.
بدیهی است تمام بازرسان سازمانهای جهاد کشاورزی، صنعت، معدن تجارت و اتاق اصناف سراسر کشور مکلفاند با هر گونه افزایش قیمت انواع نان برخورد قانونی لازم معمول و پرونده تخلف برای برخورد قانونی در اسرع وقت به شعب سازمان تعزیرات حکومتی ارسال کنند.
انتهای پیام/
در اهواز در همین چند ماه سنگک از دو هزار تومان به چهار هزارتومان رسید
ویکی از دلایل آن این است که مسئولین و کارکنان اتحادیه نانوایان اکثرشان در یک یا چند نانوایی شریکند !!!!
مثلا برای تافتون سه نوع قیمت داده اند !!
تافتون تنور گلی !!
تافتون ماشینی جدید !!!
تافتون ماشینی قدیم !!!
با تمام اوصافی که قیمتهای جدید را به مردم تحمیل نموده اند ، وزن نان را هم کاهش داده اند و هیچ نظارتی هم وجود ندارد !!!!
افزایش قیمت نان غیرقانونی است. خخج
بی زحمت برای جلوگیری از بی عدالتی و حق الناس و کم فروشی به تمامی نانوایهای کل کشور دستور دهید یک ترازوی دیجیتال جلوی روی مشتریان بگذارند و وزن هر چانه خمیر و نان پخته شده را روی کاغذ روی دیوار جلوی مشتریان قرار دهند که بدانند هر نوع نانی چه وزنی باید هر یک چانه خمیر نان داشته باشد و وقتی از تنور بیرون می آید چقدر باید وزنش باشد و بعد نانها رو بکشند و کم بودش را جبران کنند و نان رویش بگذارند و بفروشند و تحویل مشتریان دهند چرا که بسیار مشاهده شد از وزن چانه خمیری و وزن خالص نان که باید از تنور بیرون بیاید و به دست مشتری برسد اختلاف وزن بسیار است مثلا تعاونی نانوایان اعلام کرده هر چانه خمیر نان سنکگ باید 500 گرم باشد و وقتی که در تنور می رود با وزنی که بخاطر حرارت از دست می دهد باید 400 گرم یا 420 گرم هر دانه نان سنگک معمولی باشد ولی مشاهده شده که وزن نان سنگک بیرون آمده از تنور نانوایی سنگک 300 گرم یا 270 گرم یا 250 گرم بوده یعنی بین 100 الی 200 گرم زیر استاندارد اعلام شده به دست مشتری می رسد فکرشو بکنید یه نفر که 30 عدد نان می خواهد و روی هر دانه نانش 150 گرم الی 200 گرم وزنش کم باشد چقدر کم فروشی کرده آن نانوایی و حق الناس گردنش افتاده است ولی پولش را تمام و کمال از مشتری بابت 30 عدد نان گرفته به این عمل می گویند کم فروشی و حق الناس دارد ولی اگر ترازو جلویشان باشد شاطر نانوایی نان را می کشد و کمبودش را با نان دیگری که روی 30 عدد نانش اضافه می کند جبران می کند و نان را کیلویی و گرمی می فروشد حتی اگر کسی یک عدد نان هم که بخواهد آن یک عدد را موظف است بکشد و کم بودش را رویش بگذارد یا اگر وزن یک عدد نان زیادتر از استاندارد اعلامی نان پخته شده باشد از آن را می کند جدا می کند تا به وزن یک عدد استاندارد نان برسد و سپس نان را به مشتری می دهد و مشتریان هم راضی هستند خداوند جل جلاله هم راضی است و کم فروشی و حق الناس هم بوجود نمی آید در ضمن به تمامی نانوایی ها اعلام کنید به آرد و خمیرشان سبوس اضافه کنند نان باسبوس خاصیت دارد نان بی سبوس خاصیت ندارد و باعث مشکلات گوارشی می شود . والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر عادلانه خردمندانه خداپسندانه .