در راستای تنظیم بازار، به طور متوسط روزانه ۱۱۰ تن مرغ در دو نوبت صبح و عصر در استان همدان توزیع می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علی دولو، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی همدان به تولیدات دامی استان اشاره کرد و گفت: سالانه ۳۲ هزار تن گوشت قرمز، بیش از ۴۵ هزار تن گوشت سفید، ۲۱ هزار تن تخم مرغ و ۳۴۵ هزار تن شیر در استان همدان تولید می‌شود.

او  تاکید کرد: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته، هیچ گونه مشکلی در تأمین گوشت مرغ در استان همدان نداریم و با تعیین و تنظیم تعداد جوجه ریزی و برآورد نیاز استان به صورت روزانه توانستیم مجموعه موفقی داشته باشیم و مرغداری‌ها باید طبق جدول زمانبندی شده مرغ را به کشتارگاه ارسال کنند.

دولو تصریح کرد: در استان همدان به صورت ماهانه ۲ میلیون و ۲۰۰ قطعه جوجه ریزی صورت می‌گیرد و از ابتدای آبان تا کنون نیز یک میلیون و ۲۰۰ هزار جوجه ریزی صورت گرفته و در راستای تنظیم بازار، به طور متوسط روزانه ۱۱۰ تن مرغ در دو نوبت صبح و عصر در سطح استان همدان توزیع می‌شود.

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار