به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، ایمان عشایری عضو هیات علمی گروه عمران دانشگاه رازی کرمانشاه گفت : این شبکه در مرحله نخست با ساخت ۲ ایستگاه شتابنگاری در شهر کرمانشاه راهاندازی شد و در آینده با استقرار ایستگاههای بعدی در شهرستانهای استان گسترش خواهد یافت.
او گفت : تجهیزات شتابنگاری نصب شده در این ۲ ایستگاه قابلیت رصد و ثبت رخدادهای زلزله با بزرگای بیش از ۲ ریشتر در پهنه استان کرمانشاه با حساسیت شتاب پنج هزارم سانتی متر بر مجذور ثانیه و در محدوده ±۲ g (۲ برابر شتاب ثقل) را خواهد داشت.
این عضو هیات علمی دانشگاه رازی افزود: به علاوه این ۲ ایستگاه به صورت برخط و از راه دور رخدادهای زلزله در استان را به مرکز ثبت جنبش قوی زمین دانشگاه رازی ارسال خواهد کرد.
عشایری افزود: ثبت رخدادهای زلزله در ایستگاههای محلی، علاوه بر امکان تدقیق موقعیت کانونی و رومرکزی زلزله ها، باعث تکمیل پایگاه شتابنگاشتهای متناسب با شرایط ساختگاهی متفاوت در مناطق شهری خواهد شد.
او گفت: با گسترش این شبکه به سایر شهرستانهای استان کرمانشاه، اطلاعات دقیقتری از فعالیت لرزهای گسلهای لرزهزای استان در اختیار خواهد بود که در فرآیند تحلیل آسیب پذیری و خطرپذیری مستحدثات بسیار مهم است .
انتهای پیام/د