به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه نان رولت سیبزمینی و ژامبون را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم
گوجه فرنگی ۶۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
پیاز خرد کرده ۱ عدد
سیر ۳ حبه
فلفل قرمز تند، ریز خرد کرده یک و یک دوم قاشق چایخوری
پنیر موزارلای رنده شده دالیا ۱۵۰ گرم
زیتون خرد کرده ۱۶ عدد
برگریحان خردکرده برای تزئین ۱ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:
پودر مایه خمیر ۷ گرم
شکر یک چهارم قاشق چایخوری
آب ولرم ۸۰ میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
آرد ۳۷۵ گرم
نمک سه چهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
آب (اضافی) ۱۸۵ میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)
طرز تهیه
گوجهفرنگیها را دو نیم کنید، دانههایش را درآورید و در سینی فر بچینید. آنگاه رویشان روغن زیتون و نمک بپاشید و سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد بگذارید و گوجهفرنگیها را به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه بپزید.
حالا پیاز و سیر را بیفزائید و ۴۵ دقیقه دیگر، در فر نگه دارید تا گوجهفرنگیها کاملا برشته شود. حالا پوست سیر را بگیرید و همینکه این مخلوط کمی خنک شد، آن را به کمک دستگاه غذاساز پوره کنید. حالا خمیر پیتزا را فراهم کنید و آن را ۴ قسمت نمائید.
سپس هر قسمت را با وردنه به قطر تقریبی ۱۶ سانتیمتر باز کنید و در سینی چربکرده قرار دهید. اکنون چیلی و مخلوط پوره گوجهفرنگی را روی خمیرها بریزید. به گونهایکه در حدود یک سانتیمتر از لبههای خمیر، خالی بماند.
اینک پنیر موزارلای دالیا را روی پیتزا بپاشید و زیتون را نیز بیفزائید. آنگاه پیتزا را به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه، در فر گرم کرده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد بپزید. حالا پیتزا را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بگذارید و با ریحان بیارائید.
روش تهیه خمیر پیتزا: مایهخمیر، شکر، آب ولرم و ۳۰ گرم از آرد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه رویش را بپوشانید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مایهخمیر فعال شود.
سپس باقیمانده آرد، نمک، روغن زیتون و آب (اضافی) را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
منبع: شور وشیرین
انتهای پیام/