ششمین همایش ملی زعفران طی آیینی به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد آغاز به کار کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سید مصطفی موسوی زاده رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد و مسئول برگزاری ششمین همایش ملی زعفران با اشاره به اینکه همایش ملی زعفران در گناباد آغاز به کار کرد؛ گفت: این همایش در محور‌های فناوری‌های تولید و پس از برداشت زعفران، مصارف و کاربرد‌ها و بازاریابی و اکوتوریسم زعفران برگزار می‌شود.

او افزود:فناوری‎های تولید زعفران شامل ژنتیک، اصلاح نباتات، بیوتکنولوژی، اکولوژی، فیزیولوژی و بیولوژی زعفران، فناوری­های کاشت، داشت و برداشت، مدیریت آفات، بیماری­ها و علف­های هرز، مدیریت مصرف منابع و بهره­ وری تولید، مکانیزاسیون تولید، تنوع گونه ه­ا و ذخایر ژنتیک و فناوری‎های پس از برداشت زعفران در زیربخش‌های فرآوری و بسته­ بندی، فیتوشیمی، شناسایی، استخراج و خالص ­سازی مواد موثره، آنالیز، کنترل کیفیت و استاندارد‌ها و نوآوری و تولید محصولات دانش بنیان تقسیم بندی می‌شود.

 رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد ادامه داد: مصارف غذایی، مصارف دارویی، فارماکولوژی، کاربرد‌های آرایشی، بهداشتی و صنعتی، اقتصاد دانش بنیان و تجاری سازی، کارآفرینی و اشتغال، برندسازی و بازاریابی، صادرات و تجارت جهانی زعفران، فرهنگ و دانش بومی، یافته ­های باستان شناسی، اگروتوریسم و نقش زعفران در توسعه پایدار روستایی دیگر محور‌های همایش ملی زعفران است.

موسوی زاده بیان کرد: ۱۷۰ مقاله در قالب محور‌های همایش ملی زعفران از صاحبنظران، دست اندرکاران و پژوهشگران سراسر کشور به دبیرخانه ششمین همایش ملی زعفران ارسال شد که ۸۵ عنوان مقاله برای طرح در مدت ۲ روز برگزاری این همایش پذیرفته شد.


انتهای پیام//م.ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.