به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه استیک آنتیکور را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم:
راسته یا فیله گوساله..... ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
مغز گردو........۵۰ گرم
روغن زیتون بیبو........۳ قاشق غذاخوری
ترخون، جعفری.... یکقاشق غذاخوری، ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه........ به مقدار لازم
روشتهیه
این استیک از سس متفاوتی برخوردار میباشد.
مغز گردو را نیمکوب کرده با سایر مواد مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس در کنار استیک گذاشته و آن را سرو کنید.
نکته:
۱ ـ کاهوی خرد شده را نیز همراه با این نوع سس میتوان سرو کرد.
۲ ـ سس آنتیکور برای میگو هم استفاده میشود.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/