در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع استیک خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه استیک آنتیکور را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد لازم:

راسته یا فیله گوساله..... ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

مغز گردو........۵۰ گرم

روغن زیتون بی‌بو........۳ قاشق غذاخوری

ترخون، جعفری.... یک‌قاشق غذاخوری، ریز خرد شده

نمک و فلفل سیاه........ به مقدار لازم

روش‌تهیه

این استیک از سس متفاوتی برخوردار می‌باشد.

مغز گردو را نیم‌کوب کرده با سایر مواد مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس در کنار استیک گذاشته و آن را سرو کنید.

نکته:

۱ ـ کاهوی خرد شده را نیز همراه با این نوع سس می‌توان سرو کرد.

۲ ـ سس آنتیکور برای میگو هم استفاده می‌شود.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.