به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه ساندویچ باز ایتالیایی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم
سیر......۲ حبه
کره.......۶۰ گرم
نان متوسط باگت.....۲ عدد
ارگانوی خشک..... یک چهارم قاشق چایخوری
پنیر موتزارلا.......۲۵۰ گرم
گوجهفرنگی.......۲ عدد
سالامی.....۲۰۰ گرم
کالباس بوقلمون.......۲۰۰ گرم
پیاز قرمز......۱ عدد
فلفلدلمهای کوچک سبز..... یک دوم
ریحان تازه......۱۰۰ گرم
فلفل سیاه..... به میزان لازم
روشتهیه
نان را با چاقو دو نیم کنید و هر نان را به دو قسمت تقسیم کنید و سیر ریز رنده شده را با کره نرم خوب مخلوط کنید و روی سطح نانها بمالید ارگانو و پنیر رنده شده مخلوط را هم روی نان پخش کنید بعد به ترتیب اسلایس گوجهفرنگی و ورقههای سالامی و خلال کالباس بوقلمون و خلال پیاز و خلال فلفل را روی نانها بچینید و ساندویچها را در سینی مناسب قرار دهید و ۲۰ دقیقه در فر داغ ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا پنیرها آب شود. ۲ دقیقه قبل از خارج کردن از فر ریحان خرد شده و فلفل را روی ساندویچها بپاشید و سریع از فر خارج کرده و داغ سرو کنید.
نکته:
این ساندویچ حتماً باید به صورت داغ سرو شود در غیر اینصورت کیفیت و طعم اصلی خود را نخواهد داشت.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/