به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، غلامرضا منگلی مدیر جهاد کشاورزی شهربابک با بیان اینکه شهرستان شهربابک یکی از تولید کنندگان طلای سرخ در استان کرمان است، گفت: شهربابک ۱۶۵ هکتار سطح زیر کشت زعفران دارد که ۱۴۵ هکتار آن در فاز تولید اقتصادی و ۲۰ هکتار نیز به صورت نهال است.
او با اشاره به اینکه برداشت زعفران مزارع شهرستان بسته به شرایط جوی و درجه حرارت منطقه از اواسط آبان ماه شروع میشود و تا اواخر آذر ادامه دارد، تصریح کرد: میزان برداشت زعفران در شهربابک نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد کاهش داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهربابک افزود: پیش بینی میشود با احتساب متوسط عملکرد ۳.۲۵ کیلوگرم در هکتار، ۴۵۵ کیلوگرم کلاله خشک زعفران از سطح مزارع شهرستان شهربابک برداشت شود.
منگلی بیان داشت: زعفران تولیدی شهرستان به دلیل مرغوبیت و کیفیت رنگ و عطر از بازار پسندی بالایی برخوردار است و علاوه بر داخل استان در خارج از استان نیز به فروش میرسد.
او افزود: اداره تولیدات گیاهی واداره ترویج و مراکز خدمات جهاد کشاورزی با رعایت شیوه نامههای بهداشتی با برگزاری کلاسهای آموزشی در مناطق مستعد به انتشار برگه ترویجی از طریق شبکههای اجتماعی محلی بین متقاضیان اقدام کرده و به منظور ارتقا سطح آگاهی بهرهبرداران، آموزش، ترویج نحوه کاشت و نظارت بر تهیه و توزیع پیاز زعفران برای توسعه سطح زیر کشت آن اقداماتی صورت انجام داده است.
منگلی تاکید کرد: جهاد کشاورزی برای تامین هزینههای توسعه کاشت این محصول با نیاز آبی کم واشتغالزا به متقاضیان تسهیلات بلند مدت کم بهره اختصاص میدهد.
انتهای پیام/س