به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یزد،پایدار مدیر کل غله استان یزدگفت: در ادامه طرح نظارت بر کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی مردم این بار کیفیت و قیمت نان زیر ذره بین بازرسان قرار گرفت.
او افزود: در بازدیدهای طرح نظارتی، کیفیت گندم خریداری شده استان یزد در یک سال گذشته رشد خوبی داشته است که در ارتقای کیفیت نان هم بسیار اثر بخش است.
پیروزی فرد رییس اتحادیه نانوایان یزدف نیز با اشاره به برگزاری دوره آموزشی در راستای ارتقای توانمندی نانوایان، گفت: بدلیل سختی کار، کارگران ماهر حاضر به ادامه کار در نانواییها نیستند و معمولا کارگران نیمه ماهر و یا بدون مهارت در نانواییها کار میکنند.
کریمی، عضو هیئت مدیره اتحادیه نانوایان یزد هم گفت: از دیگر عوامل موثر در کیفیت نان، میتوان به استفاده از خمیر مایه و حذف جوش شیرین اشاره کرد که گرانی برخی اقلام از جمله خمیر مایه موجب شده نانوایان از جوش شیرین استفاده کنند که در صورت مشاهده با متخلفان برخورد میشود.
انوری قاضی تعزیرات حکومتی یزد، هم گفت:در طرح نظارتی بر قیمت نان، وزن چانه و کیفیت پخت نان نظارت میشود.
با این حال مهم این است، که بررسیها نشان میدهد، کیفیت نان استان یزد در در یکی، دو سال گذشته بهتر شده است و از دیگر سو شکایات مردمی از این موضوع نیز کم شده است.
انتهای پیام/ی