به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مجید نوری معاون عمرانی فرماندار گلپایگان در جلسه تجلیل از پیشکسوتان صنعت آرد و نان این شهرستان، اظهار کرد: پیگیریهایی انجام دادیم تا در کارخانه آرد گلپایگان، سبوس آرد افزایش یابد و تعدادی از نانوایان به صورت آزمایشی آرد سبوسدار دریافت کنند.
وی با اشاره به افزایش سهمیه آرد نانوایان نمونه، افزود: بر اساس مصوبه کارگروه آرد و نان، سهمیه آرد نانوایان در صورت استفاده از جوش شیرین و تولید نان بیکیفیت، کم میشود.
معاون عمرانی فرماندار گلپایگان با اشاره به طرح مشکلات نانوایان توسط رئیس اتحادیه این صنف در کارگروه آرد و نان شهرستان، تاکید کرد: رضایتمندی مردم از پخت نان در اولویت است؛ لذا اتحادیه نانوایان کلاسهای آموزشی در مورد نحوه پخت نان با کیفیت و بهداشتی برگزار کند.
انتهای پیام/ص