به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، بیست و پنجمین جلسه شورای شهر تهران صبح امروز اعضای شورا در مقام تذکر نسبت به معضلات پایتخت اظهارنظر کردند.
جعفر بندی شربیانی عضو هیات رییسه شورای شهر تهران در بیست و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران جلسه علنی امروز در تذکر دیش اژ دستور خود درباره افزایش سهمیه حمل و نقل عمومی اظهار کرد: عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران مطرح کرد: آمار روزهای پاک در سنوات گذشته نشان میدهد که طرحهایی، چون شناور ساختن ساعات آغاز به کار دستگاهها و ادارات دولتی و خصوصی، ایجاد محدوده طرح ترافیک، طرح زوج و فرد و تعطیلی عمومی عملاً نتوانسته مسئله ترافیک و آلودگی تهران را حل کند.
وی ادامه داد: با توجه به بیانات اخیر مقام معظم رهبری دال بر تکیه به روشهای علمی و اصولی، این ابرچالش کشنده در تهران یک راه حل بیشتر ندارد و آن هم افزایش سهم حمل و نقل عمومی در شهر تهران است و دولت سهم و نقش خود در تامین منابع برای ساخت و تجهیز مترو را باید بپردازد.
بندی شربیانی گفت: اگر این مسئله به سبک سابق تنها بر روی دوش مدیریت شهری باشد، دهه بعد همچنان وضعیت تهران به همین منوال خواهد بود.
در ادامه جلسه، زهرا شمس احسان عضو شورای شهر تهران در جلسه علنی امروز شورا اظهار کرد: به یاد دارم که آبان ماه امسال بود که اتوبان فتح به نام شهید متوسلیان تغییر نام پیدا کرد، اما متاسفانه تابلوهای این بزرگراه نصب نشده و برای همین موضوع به شهرداری تهران تذکری میدهم.
وی ادامه داد: امروز پیشنهاداتی برای نامگذاریها شده که شامل نام گذاری میدانی در بزرگراه اشرفی اصفهانی به نام شهید منوچهر حاجی آقانی، تغییر نام کوچه به نام شهید محمد شاه آبادی، تغییر نام کوچهای در منطقه ۱۶، کوچه ۳۱ به نام شهید زرپایان و در منطقه ۱۱ تغییر نام تعدادی از کوچهها است.
در نهایت این پیشنهادات با ۱۷ رای موافق به تصویب رسید.
همچنین، جعفر تشکری هاشمی عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود اظهار کرد: بارها در جلسات مطرح شده که موضوع تبدیل وضعیت فرزندان شهدا و ایثارگر به سرعت پیگیری شود، بسیاری از این عزیزان در شرکت و سازمان هاى مرتبط با شهرداری همکارى میکنند که برابر با این مصوبه قانونی بر موضوع تبدیل وضعیت شان تاکید شده است از این جهت نباید بیش از این فرزندان شهدا و ایثار گر را بلا تکلیف بگذاریم.
وی ادامه داد: ترافیک مشکلی است در زندگی مردم و این باعث گرفتاری مردم شده که راه حل دارد، چند سالی است که شهر تهران مورد غفلت واقع شده و در بحث توسعه حمل و نقل عمومی و زیر ساختها اقدامات عاجل صورت نگرفته و امروز ما با حمل و نقلی مواجه شدیم که به شدت آسیب پذیر شده است.
عضو شورای شهر تهران گفت: ناوگان اتوبوسرانی امروز بیش از ۹۰ درصد به سن فرسودگی رسیده و در عین حال در مترو تهران هم به واسطه عدم اور هال با مشکلاتی مانند اتفاق روز گذشته مواجهه هستیم که چرخهای واگن قفل شده و بیش از نیم ساعت مردم در قطار محبوس میشوند.
تشکری هاشمی بیان کرد: از شهردار تهران میخواهم با توجه به کمبود قطعات در انبارهای شرکت واگن سازی، اورهال کردن تعدادی از قطارها را به فوریت در دستور کار قرار دهند. تقاضای ما از شهردار این است به صورت عاجل نسبت به تامین ناوگان اتوبوسرانی و تاکسیرانى اقدام کنند چرا که از ابتداى آذر ماه طرح ترافیک به وضعیت اولیه باز بر میگردد و بسیاری از مردم مجبور به استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی خواهند بود.
وی تاکید کرد: امروز کیفیت سوختی که به کارخانجات و نیروگاهها داده میشود وضعیت مطلوبی ندارد و درصد بالای گوگرد این سوختها هوای تهران را آلودهتر میکند از سوى دیگر خودروهای فرسوده و نبود حمل و نقل عمومی مناسب و به هم ریختگی در آمد و شد مردم نیاز به مشارکت جدی همه نهادها است.
در ادامه جلسه، ناصر امانی عضو شورای شهر تهران در صحن علنی شورا اظهار کرد: اکنون که معاونان شهردار تهران و شهرداران مناطق منصوب شدند موجی از جا به جایی و تغییر در زیرمجموعه این افراد آغاز شده، به نحوی که اگر بنا بر تغییر همه مدیران باشد در مناطق ۱۷۵ نفر، در معاونتهای مناطق ۱۲۳ نفر، در شهرداران نواحی ۱۲۳ نفر، در ادارات مناطق ۶۸۰ نفر و در ادارات نواحی ۴۹۲ نفر باید جا به جا شوند.
وی ادامه داد: وحی منزل نیست که اگر شهردار یا معاونی رفت باید همه را تا رئیس ناحیه هم جا به جا کرد. دیروز از منطقه ۲۰ «شهرری» بازدید کردم، با این که خوب عمل شده و جابهجایی عمدهای نداشتهاند، اما با پرسنل که صحبت میکردم همه احساس میکردند در چند روز آینده قرار است بروند، پستشان و موقعیت اجتماعیشان را از دست دهند و حقوق و مزایایشان کاهش پیدا کند.
امانی گفت: جالب است که به همه میگویند برگه اعلام نیاز بیاورید؛ یعنی مدیری که چندین سال زحمت کشیده به او میگویند اعلام نیاز بیاورد. باوجه به تاثیر زیادی که این جا به جایی در شهرداری خواهد داشت از معاونان و شهرداران مناطق تقاضا میکنم با بررسی دقیق و ارزیابی عملکرد افراد و با هدف جذب حداکثری و دفع حداقلی اقدام به جا به جایی کنند.
عضو شورای شهر تهران گفت: پیشنهاد میکنم کمیته یا کمیسیونی در شهرداری مسئولیت کنترل و نظارت بر جا به جاییها را بر عهده بگیرد و فقط در موارد ضروری اجازه داده شود افراد عزل، جا به جا و یا از پستشان برکنار شوند.
انتهای پیام/