به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، صادقی رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در دانشکده تولید علم به نسبت اعضای هیات علمی ۵/۱۷ به یک است که نشان از توجه ویژه برای تولید علم است.
او گفت : تا کنون ۲۴۵ مقاله در نشریات معتبر از این دانشکده به چاپ رسیده و ۱۳۲ طرح تصویب شده است.
صادقی افزود : این دانشکده مجهز به آزمایشگاههای آموزشی وتحقیقاتی، کنترل کیفیت مواد غذایی، آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی و آزمایشگاه علوم تغذیه است.
او افزود : ارتباط خوبی بین صنایع استان اعضای هیات علمی دانشکده وجود دارد و برای توسعه همکاریها با پارک علم و فناوری استان اعلام آمادگی میکنیم .
انتهای پیام/د