به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان دیشب در جلسه ستاد تنظیم بازار خواستار پیگیری علت کاهش تخصیص سهم مرغ دولتی به اصفهان شد و گفت: جمعیت تهران ۲ برابر اصفهان است و باید سهمش ۲ برابر اصفهان باشد درحالی که ۴۰ برابر است.
وی با بیان اینکه گران شدن قیمت مرغ باعت حذف پروتئین مورد نیاز از سفره غذایی بخشی از مردم شده است، ادامه داد: توزیع مرغ دولتی بین استانها عادلانه نیست.
استاندار اصفهان سامانه رهتاب برای توزیع اقلام دولتی بین اصناف و خانوار را یک مسیر درست اعلام کرد و گفت: تمام اصناف باید از این سامانه که زیر نظر صمت است تابعیت کنند.
مرتضوی گفت: یک زمانی بر اساس عرضه و تقاضا اقدام به ستاد تنظیم بازار میکنیم و امروز باید با نگاه کمک به دولت و حمایت از تولید کننده اقدام کرد.
وی با بیان اینکه استانداری اصفهان نماینده تام الاختیار وزیر کشاورزی در استان اصفهان است، ادامه داد: باید با توجه به کشش در بازار و جامعه هدف اقدام به تعیین قیمتها کرد.
استاندار اصفهان از تبدیل مازاد تولید کشتارگاهها به مرغ منجمد خبر داد و افزود: با توجه به اینکه مردم اصفهان بیشتر مصرف کننده مرغ گرم هستند تعیین قیمت در خصوص مرغ گرم و منجمد منوط به جلسات آتی است.
مدیر کل دامپزشکی اصفهان نیز درادامه این جلسه حمایت از مرغداری را از استانداری خواست و افزود: اگر تولید کننده دست از کار بکشد بحران شکل میگیرد و ۳۰سال تلاش برای خودکفایی به هدر رفته است.
شهرام موحدی به تشکیل ۱۰۴ شورای عالی کشور اشاره کرد و گفت: ما امروز در حالی شورای عالی طنز و شورای عالی فضای مجازی و ... داریم که شورای عالی امنیت غذایی نداریم.
وی بیان داشت: امروز باید به بحران تولید شیر، تخم مرغ، گوشت و سیب زمینی و ... توجه کرد، چون نبود امنیت غذایی عامل نازصایتی خانوار میشود.
رییس بازرگانی داخلی سازمان صمت استان اصفهان نیز گفت: تصمیمات ستاد کشوری تنظیم بازار متناسب با منطقه و بومی نیست.
علی قضاوی گفت: پیشنهادهای اصلاحی باید واقع نگرانه و در راستای پیشگیری از اثرات مخرب باشد.
وی با بیان اینکه سهمیههای تخصیص یافته به اقلام صنعتی مثل صنایع فولادی و پتروشیمی نیاز به ارزیابی مجدد دارد و افزود: نیاز است که در کمیسیونهای تخصصی اتاق بازرگانی موارد احتمالی مطرح و تصمیم گیری شود.
وی ادامه داد: باید نگاه کرد که حذف ارز ترجیحی چه پیامدهایی روی تولید سیمان، فولاد و پتروشیمی خواهد گذاشت و میزان فراوانی و قیمت این محصولات و برای پیشگیری از رسیدن به مرحله بحران چه اقداماتی باید انجام داد.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان حفظ و نگهداری تنها کارخانه تولید روغن استان اصفهان را خواستار شد و گفت: هم اکنون این کارخانه با ۲۰ درصد ظرفیت خود مشغول بهکار است که امکان تولید روزانه ۱۰۰تن روغن را دارد.
محسن ضیایی با بیان اینکه حمایت از این کارخانه باعث میشود در مواقع بحرانی مثل مهرماه سال گذشته که با بحران روغن مواجه و سهمیه بندی بود و در دریافت سهم از سوی برخی شرکتها شاهد کارشکنی بودیم، دچار مشکل نشویم، گفت: بر خلاف روغن در حوزه تولید قند و شکر، اصفهان مجهز به ۲ کارخانه بزرگ و چند کارخانه کوچک است و شاهد تولید ۵۵۰هزار تن شکر از چغندر قند تا پایان سال خواهیم بود و مشکلی در این عرصه نداریم.
ستاد تنظیم بازار با هدف بررسی و ساماندهی اقلام در بازار با حضور تمامی اصناف و ارگانهای دولتی مرتبط برگزار میشود.
انتهای پیام