به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، این کباب آنقدر پرطرفدار و خوشمزه است که نه تنها در افغانستان، بلکه در پاکستان و همچنین ایران و هر رستوران افغانستانی در سرتاسر جهان سرو میشود.
مواد مورد نیاز:
گوشت گوساله کوفته شده (چرخ شده) نیم کیلو
کچالو (سیب زمینی) نیم جوش ۶ عدد
پیاز ۳ عدد
سیر ۴ حبه
پودر تخمگشنیز ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیر ۱ قاشق چایخوری
زیره ۱ قاشق چایخوری
مرچ سیاه (فلفل سیاه) ۱ قاشق چایخوری
مرچ سرخ (فلفل قرمز) ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱ پیمانه
پیازچه ۱ دسته خردشده
مرچ سبز تازه (فلفل سبز تازه) ۱ عدد
طرز تهیه:
کچالو (سیب زمینی) نیم جوش را رنده کنید و سپس پیاز رنده شده را به آن در کاسه اضافه کنید.
گوشت کوفته شده (چرخ کرده) را در این مرحله اضافه کنید (میتوان این غذا را با کچالو و بدون گوشت هم طبخ کرد و طعم آن همچنان لذیذ خواهد بود).
سیر را رنده کنید، مرچ سبز تازه را خرد کرده و اضافه کنید.
ادویهها را به ترتیب اضافه کنید (مرچ سرخ، مرچ سیاه، زیره ریز شده، پودر تخم گشنیز، نمک) و سپس تخم مرغ را بشکنید و اضافه کنید.
پیازچه خرد شده را به همراه دانههای تخم گشنیز اضافه کرده و سپس آرد را به تدریج بریزید.
مواد را خوب مخلوط کنید و سپس به مدت نیم ساعت در هوای اتاق استراحت دهید.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید.
وقتی روغن داغ شد با دست خود کمی مواد را گرفته و بشکل دایره در بیاورید؛ و با روغن سرخ کنید.
یک طرف چپلی کباب که سرخ شد سپس طرف دیگر آن را سرخ کنید.
وقتی سرخ شد، اول دو دانه دستمال کاغذی یا نان خشک روی ظرف مورد نظر خود بچینید و بعد چپلی کباب را بگذارید. تا روغنش گرفته شود.
با کاهو، بادرنگ، بادنجان رومی، میتوانید تزیین و نوش جان کنید.
انتهای پیام/ز