زلفی‌گل گفت: تعیین سقف ۳۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، افزایش حقوق اعضای هیئت علمی با درجه استاد تمامی را بی اثر کرده است.

به گزارش   باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم در نشستی که به میزبانی دانشگاه تهران و با حضور روسای کمیسیون‌های آموزش، تحقیقات و برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، مسئولان سازمان برنامه و بودجه و روسای ۱۴ دانشگاه برتر کشور برگزار شده بود؛ اظهار داشت: اینکه با اختلاف بالا نسبت به کشور دوم، از نظر تولید علم در منطقه اول هستیم افتخار بزرگی است که باید آن را حفظ کنیم.

او تاکید کرد: حفظ و ارتقای جایگاه ایران از نظر تولید علم در دنیا، حرکت در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و از شاخص‌های ولایت مداری است و در این مسیر فراهم آوردن امکانات و تجهیزات بر عهده دولت و تحقیق و پژوهش بر عهده محققان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.

 زلفی گل با اشاره به فرمایش اخیر مقام معظم رهبری در مورد حفظ نخبگان در داخل کشور گفت: باید دولت و مجلس شورای اسلامی شرایطی را فراهم کنند تا تحقیق و پژوهش مورد تشویق قرار بگیرد و هر محقق و عضو هیات علمی به اندازه شایستگی علمی و میزان تلاش و نوآوری خود از مزایای مادی و قانونی برخوردار شود.

وزیر علوم با اشاره به تعیین سقف حقوق اعضای هیئت علمی در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ گفت: تعیین سقف ۳۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، افزایش حقوق اعضای هیات علمی با درجه استاد تمامی را بی اثر کرده و حتی باعث شده است حقوق عادی اساتید بر اساس روال سال‌های گذشته نیز پرداخت نشود و حق قانونی این عزیزان ضایع شود.

او افزود: با اتفاقی که در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ افتاد؛ امکان پرداخت حق التدریس، حق راهنمایی رساله و پایان نامه و مشارکت در پژوهش‌های علمی به اساتید وجود ندارد. ادامه این روند نیز برای نظام علمی کشور مطلوب نیست.

 زلفی گل با قدردانی از رئیس جمهور برای ابلاغ قانون تاسیس صندوق شورای عالی عتف گفت: اگر بودجه مناسبی به این صندوق اختصاص یابد و بودجه پژوهشی دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های دولتی در آن متمرکز شود می‌توان گام بلندی برای تحول در پژوهش و فناوری و رفع نیاز‌های کشور برداشت

وزیر علوم تاکید کرد: در قبال تکالیف قانونی وزارت علوم، برنامه‌های اعلامی وزیر به مجلس شورای اسلامی و هرگونه امکاناتی که دولت و مجلس در اختیار این وزارت بگذراند پاسخگو هستیم و آمادگی دارم نسبت به سه ماه آغاز فعالیت به کمیسیون آموزش و تحقیقات گزارش ارائه کنم.

در ادامه این نشست روسای دانشگاه‌های برتر نیاز‌های بودجه‌ای و مسائل جاری مالی دانشگاه‌ها را بیان کردند و مسئولان سازمان برنامه و بودجه و مجلس شورای اسلامی بر رفع این مشکلات و اختصاص بودجه مناسب به آموزش عالی در بودجه سال آتی، در حد مقدورات کشور تاکید کردند.

گفتنی است: حمیدرضا حاجی‌بابایی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، علیرضا علی احمدی معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی و رحیم ممبینی معاون کل سازمان برنامه و بودجه در این نشست حضور داشتند.

انتهای پیام/ 

برچسب ها: وزارت علوم ، بودجه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۳ ۱۰ آذر ۱۴۰۰
واقعا شرم آوره، در حاضر چندصد هزار فارغ التحصیل دکترای بیکار در کشور داریم که حاضرند با حقوق ۳میلیون در ماه کار کنند، اون وقت آقایان دلشون میخواد هم حقوق هیات علمی بگیرن، هم پست مدیریتی داشته باشن و هم حقوق پایان نامه،
حالا یه دکترا بیاد سر کار یکی از این کارها رو بهش بسپرید شماها از گشنگی میمیرید؟؟
آخرین اخبار