حیدر میرفخرالدینی معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای کشور در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره روند آموزشها در ترم جاری گفت: به ۱۸۰ مرکز دانشگاه فنی و حرفهای ابلاغ کرده ایم که در صورت امکان به برگزاری دروس عملی اقدام کنند و در این زمینه استقبال خوبی هم صورت گرفته است.
او افزود: برای برگزاری دروس عملی دانشگاه فنی و حرفهای دانشجویان بومی هر استان باید حضور داشته باشند و دانشجویان دیگر هم در محل سکونت خود دروس عملی را حضوری آموزش ببینند.
میرفخرالدینی تصریح کرد: ۷۰ درصد دروس عملی و ۳۰ درصد دروس نظری در دانشگاه فنی و حرفهای تدریس میشوند که دروس نظری باید مجازی و دروس عملی بایستی با اولویت بومی گزینی در هر استان به شیوه حضوری تدریس شوند.
معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای کشور ادامه داد: در حال حاضر ترجیح ما بر این است که خوابگاههای دانشگاه فنی و حرفهای در سطح کشوربا توجه بر تاکید بومی بودن بازگشایی نشوند و هم اکنون تعداد محدودی از خوابگاههای دانشگاه فنی و حرفهای در سیستان و بلوچستان، مازندران و... با رعایت شیوه نامههای بهداشتی و با حضور یک نفر در هر اتاق پذیرای دانشجو هستند.
میرفخرالدینی گفت: برای مثال، اگر دانشجویی ساکن تبریز باشد، اما در تهران پذیرفته شود با هماهنگیهای انجام شده میتواند در شهر محل سکونت خود به صورت حضوری دروس عملی را آموزش ببیند و در سال جاری حدود ۹۰ درصد دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای کشور امکان دسترسی به کلاسهای عملی را به شیوه حضوری دارند.
او اضافه کرد: دانشجویانی که در شهر محل سکونت خود دانشکده مورد نظر را جهت گذراندن دروس عملی ندارند یا نمیتوانند به دلایل مختلف به تهران بیایند، باید کلاسهای عملی خود را به دو شیوه دورههای فشرده با تعداد محدود یا تعریف درس نیمه تمام شرکت کنند.
معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه در زمینه برگزاری امتحانات حضوری پایان ترم تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم، تاکید کرد: تاکنون تصمیم قطعی درباره نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم نگرفته ایم و در این زمینه طی ۲ الی ۳ هفته آینده با توجه به شرایط ویروس کرونا اقدام خواهیم کرد.
میرفخرالدینی اضافه کرد: برای ترم آینده هم خوابگاهها و رستورانهای دانشگاه آماده باش هستند تا برای حضوری شدن آموزشها تعیین تکلیف شود، البته احتمال ادامه یافتن دروس عملی به شیوه حضوری وجود دارد و برای دروس تئوری در صورت مجوز به مابقی دانشگاهها ما هم بازگشاییها را آغاز خواهیم کرد.
معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای کشور در پایان گفت: بحثهای مالی هم اکنون مهمترین دغدغه دانشگاه فنی و حرفهای است که در این زمینه محدودیت داریم و امیدواریم که سازمان برنامه و بودجه در این زمینه بودجه مناسبی به وزارت علوم جهت تامین نیازهای مالی دانشگاهها اختصاص دهد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/