به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مجید عرفان منش مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان گفت: میزان مصرف آب فضای سبز اصفهان نسبت به کل مصارف در حوزه زاینده رود کمتر از یک درصد و در حوزه شهر اصفهان حدود ۱۷ درصد است.
وی افزود: علت کمبود منابع آبی در شهر اصفهان، از یک سو به دلیل قطع تغذیه آبخوان ناشی از عدم توجه به قانون توسعه عادلانه آب و از سویی دیگر کاهش نزولات جوی نیز بوده است.
مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان تصریح کرد: کلیه اقدامات لازم جهت کاهش مصارف آب از طریق بهبود روشهای آبیاری و اصلاح الگوهای کاشت و استفاده از گونههای کم مصرف در دستور کار شهرداری اصفهان قرار دارد.
وی با بیان اینکه فضای سبزی امروز شهر اصفهان میراث گذشتگان و امانت آیندگان است که باید در حفظ و حراست از آن بکوشیم، گفت: عمده فضای سبز موجود تحت نگهداری، دارای قدمت چندین دهه بوده و حداقل در دهه اخیر توسعه چندانی صورت نگرفته است.
عرفان منش ادامه داد: همگام با توسعه محیط شهری و افزایش جمعیت، توسعه فضای سبز حداقلی در معابر و محلات حق مردم بوده که با هدف افزایش نشاط اجتماعی باید انجام شود.
وی با بیان اینکه سرانه تفرجگاهی فضای سبز در شهر اصفهان فقط ۳.۶۳ مترمربع به ازا هر نفر است، گفت: سرانه متعارف و قابل قبول فضاهای سبز شهری در شهرهای ایران بین هفت تا ۱۲ مترمربع برای هر نفر است که در مقایسه با شاخص تعیین شده از سوی محیط زیست سازمان ملل متحد (۲۰ تا ۲۵ مترمربع برای هر نفر)، رقم کمتری است.
مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان افزود: از سوی دیگر با وجود صنایع متعدد آلاینده در اطراف اصفهان و متعاقب آن وجود انواع آلاینده صنعتی در شهر، آلودگی ناشی از سوخت خودروهای شهری و همچنین وجود ریزگردها با منشأ محلی، فضای سبز تنها راه کمک به بهبود اکولوژی شهری و افزایش تاب آوری شهر است.
وی اظهار کرد: آلودگی هوا معضلی غیرقابل انکار در بسیاری از کلانشهرها به ویژه اصفهان است و آمار تعداد روزهای سالم شهر اصفهان نشان میدهد که تنفس در هوای سالم به آرزویی برای ساکنان این شهر تبدیل شده است.
منبع:ایمنا
انتهای پیام