آیت‌الله ناصری اقتصاد فعلی کشور را تجارت بر پایه سود بیشتر دانست و گفت: سبک اقتصادی درست مبتنی بر استفاده از ظرفیت‌ها برای عدالت و پیشرفت است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی، امام جمعه یزد در خطبه‌های این هفته نماز جمعه یزد با اشاره به ضرورت توجه به تقوای الهی اظهار داشت: در هر کاری اگر تقوا وجود داشته باشد موفقیت و عاقبت به خیری هست و اگر تقوا پیشه نکنیم هیچ کاری منجر به عاقبت به خیری نمی‌شود.

او با بیان اینکه قوانین برای جلوگیری از هرج و مرج، نظم دادن به مسائل، رفع بی‌عدالتی و حاکمیت عدالت در جامعه وضع می‌شوند تصریح کرد: قوانینی که دنیا وجود دارد قوانین اجتماعی است و آنچه که ما در اسلام داریم هم قانون قرآن است.

امام جمعه یزد تصریح کرد: اصل اینکه انسان‌ها باید قانون را بپذیرند و عمل به قانون بکنند از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و همه انسان‌ها باید ملتزم به این باشند که به قوانین عمل کنند.

آیت الله ناصری یزدی گفت: اینکه چه کسی این قوانین را تنظیم و وضع کرده اهمیتی ندارد بلکه مهم این است که انسان باید خودش را ملتزم به آن کند که این قانون را رعایت کند؛ زمانی که ما خودمان را ملتزم به رعایت قانون بدانیم به دستورات الهی عمل می‌کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان یزد فردی که هیچ ذره‌ای از قوانین سرپیچی نمی‌کردند را امام خمینی (ره) دانست و افزود: آن حضرت در قوانین الهی حتی یک ذره بسیار کم هم از قوانین و دستورات الهی تخطی نمی‌کرد و بالاترین میزان رعایت را انجام می‌دادند.

او به ۱۶ آذر روز دانشجو و شهادت مظلومانه دانشجویان توسط رژیم طاغوت اشاره کرد و افزود: دانشجویان در کشور ما باید نماد تحول، مدیریت و پیشرفت باشند.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه سبک آموزشی در کشور ما باید به صورت کامل تحول پیدا کند خاطرنشان کرد: در مسیر تحصیل و کار دانشجویانمان باید تحول، ایمان و تفکر بیش از پیش به وجود آید.

آیت الله ناصری یزدی با اشاره به اینکه دانشگاه باید تربیت کننده انسان‌های دانشمند متدین و عاقل و متفکر باشد گفت: سبکی که الان ما در سیستم آموزشی داریم همان سبکی است که انگلیسی‌ها به ما تحمیل کردند و به واسطه آن هیچ زمان تفکر، تعقل و تدین در آن جایی ندارد.

نماینده ولی فقیه در استان یزد با بیان اینکه مسئولانمان باید از اقتصاد تجارتی خارج شوند و سودمحوری را از اقتصاد حذف کنند خاطرنشان کرد: مسئولان باید در سیستم آموزشی و اقتصادی کشور تحول اساسی در حوزه دانش بنیان به وجود آورند و تفکر، تعقل و تدین را به عنوان سه پایه اصلی و اساسی در آن قرار دهند.

انتهای پیام/ غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.