رئیس اداره پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: افزایش موارد بستری به دلیل امیکرون نشان می دهد این سویه نسبت به دلتا انتقال راحت‌تری دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، زهرا نهبندانی رئیس اداره پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون داده‌های موجود افزایش موارد بستری در آفریقا را نشان داده‌اند که برخی از اپیدمیولوژیست‌ها آن را به دلیل افزایش بروز بیماری می‌دانند.

او گفت: در ۲۶ نوامبر یعنی ۵ آذرماه امسال سویه ای به نام ۵۲۹.۱۱.B به نام Omicron نامگذاری و توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) معرفی شد که این ویروس قابلیت انتشار بیشتری نسبت به سایر سویه ها مثل دلتا دارد، هر چند که هنوز نتایج مطالعات اپیدمیولوژیک کافی نیست، اما به دلیل روند رو به افزایش ابتلا به آن در آفریقا چنین گمانی می‌رود.

رئیس اداره پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هنوز شواهدی مبنی بر بروز بیماری شدیدتر ناشی از این سویه  نسبت به سایر سویه ها کافی نیست؛ تاکنون داده‌های موجودافزایش موارد بستری در آفریقا را نشان داده‌اند که برخی از اپیدمیولوژیست‌ها آن را به دلیل افزایش بروز بیماری می‌دانند.


بیشتر بخوانید




نهبندانی با بیان اینکه مواردی از ابتلاء نوع خفیف در سنین پایین و جوانان گزارش شده است، گفت: مطالعات اولیه نشان داده است که فردی که قبلا مبتلا به کووید با سایر واریانت‌ها شده بود به این سویه  هم مبتلا شده است.

رئیس اداره پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه تست‌های تشخیصی تست PCR می‌تواند این واریانت را تشخیص دهد، گفت: برای کنترل سویه جدید بیماری کرونا تقویت نظام مراقبت، کنترل مبادی ورودی و اقدامات تشخیصی و قرنطینه برای مسافران از مناطقی که بیماری گزارش شده و ادامه روند و گسترش پوشش واکسیناسیون توصیه می‌شود.

نهبندانی گفت: مردم نیز حفظ فاصله فیزیکی حداقل ۲ متر، استفاده صحیح از ماسک‌های موثر، بازکردن پنجره‌ها برای تهویه اتاق، عدم حضور در مکان‌های بدون تهویه یا فضا‌های پرجمعیت، شستن دست‌ها، سرفه و عطسه در داخل آرنج  و واکسن زدن را باید جدی بگیرند.

انتهای پیام//م.م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.