ساداتی نژاد گفت: سیاست ما ایستادن و مقابله با توسعه نیست و هیچ تقابلی بین توسعه و محیط زیست وجود ندارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی گفت: با توجه به وابستگی حیات به منابع طبیعی باید با عزم ملی بخش‌های دولتی، سازمان‌های مردم نهاد و حوزه نخبگانی کار را پیش بریم.

او افزود: در دولت سیزدهم با نگاه رئیس جمهور به محیط زیست با اهتمام جدی باید کار خود را پیش بریم؛ چرا که اگر نتوانیم خاک حاصل خیز را حفظ کنیم، برای نسل آینده چیزی باقی نمی‌ماند.

ساداتی نژاد ادامه داد: ترکیب اعضای کارگروه نشان می‌دهد همه دستگاه‌ها باید پای کار بیایند و وظایفشان را انجام دهند و همواره حضور آموزش و پرورش در کارگروه بدان معناست که آموزش و پرورش نقش مهمی در تربیت نسل آینده برای حفاظت از منابع طبیعی دارد.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: حفظ منابع طبیعی و آب و خاک یک رسالت محسوب می‌شود. سیاست ایستادن مقابله با توسعه نیست و حامی توسعه و اشتغال با حفظ شرایط زیست محیطی هستیم. به عبارت دیگر توسعه به معنای نابودی نیست چرا که تجارب خوبی در دنیا داریم که کشور‌ها توسعه را با حفظ محیط زیست داشتند.

به گفته او، بنابر اظهارات مقام معظم رهبری قضیه خاک از آب هم مهم‌تر است، چرا که آب عنصر تجدید پذیر است، اما خاک ۷۰۰ سال طول می‌کشد تا تجدید شود.

ساداتی نژاد گفت: فرسایش بادی و خاکی نشان می‌دهد که رسالت بزرگی پیش روست که باید جلوی تخریب گرفته شود. بزرگ‌ترین رسالت ما این است که مردم را به صحنه بیاوریم، چرا که مردم آب و خاک را دوست دارند و بزرگ‌ترین مدافعان آب و خاک در طول تاریخ مردم هستند.

او گفت: رسانه‌ها نقش فعالی دارند و همواره توانستند بسیاری از مسائل را ساماندهی و بسیاری از مسائل فراموش شده را احیا کنند و همواره نقش رسانه‌ها در حفظ آب و خاک بسیار حایز اهمیت است، به همین خاطر از رسانه‌ها دعوت می‌کنیم که کمک حال این کارگروه باشند.

ساداتی نژاد ادامه داد: در کشور طرح‌هایی در بحث حفظ آب و خاک و جنگل داریم که باید به جهان به عنوان الگو معرفی شود. به عنوان مثال در منطقه زابل سیستان و بلوچستان اقدامات بی نظیری برای مقابله با بیابان زایی انجام دادیم که به عنوان الگو باید معرفی شود.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در برنامه هفتم توسعه کارگروه مقابله با بیان زایی باید فعال باشد و همواره نگاه مقابله با بیابان زایی، حفظ آب و خاک باید داشته باشیم.

او گفت: نخبگانی که در حوزه علمی کار کردند، هر ایده‌ای در زمینه حفظ آب و خاک و مقابله با بیابان‌زایی دارند به دبیرخانه کارگروه بدهند و امیدواریم براساس نگاهی که دولت سیزدهم دارد، کارگروه رسالت خود را با مشارکت مردم، نخبگان و همکاری رسانه و مجلس داشته باشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۶ ۱۳ آذر ۱۴۰۰
لطفا درختان غیر بومی بهیچ وجه نکارید.
Iran (Islamic Republic of)
یاشار
۱۴:۵۳ ۱۳ آذر ۱۴۰۰
میدونستین با یک طرح ساده میشه بیش از نیمی از کشور رو سرسبز و باور کرد از نظر طبیعی.
شاید بعضی از شرکت های خصوصی در دنیا این دانش رو دارند و به هیچ عنوان حاضر نیستند بروز بدند ولی خیلی ساده است.
اگر به دانشجو ها اعتماد بشه یا حتی فقط یکبار ایده هاشون خونده بشه و بنام خود شخص به ثبت برسه خیلی اتفاقات خوب و خوشایندی برای رخ میده ولی متأسفانه وقتی ایده ای نظری و..بیان میشه یا به دست عده ای به سرقت میره یا به دست بعضی افراد مسئول میرسه که مستقیم بدون خوانده شدن کنار گذاشته میشه.
خیلی سخته اشخاص زبان باز کنند و بیان واقعی کنند که فلان مطلب،ایده نظر متعلق به فلان شخصه.
آخرین اخبار