به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه خورش تره کُردی دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:
لیمو امانی 4 عدد، فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری، آب جوش 4 لیوان، نمک به میزان لازم، شنبلیله خشک 1 قاشق غذاخوری، زردچوبه 1 قاشق چای خوری، رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری، گوشت گوساله 400 گرم، لوبیا سفید 1/5 پیمانه، گوجه فرنگی سرخ شده 2 عدد، پیاز 1 عدد، سیب زمینی سرخ شده 1 عدد، تره سرخ شده 500 گرم، روغن به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله خورش تره کُردی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/